Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Wk... mnie tacy ludzie co sprzedają takie złomy a potem giną w nich ludzie bo im się auto na pół łamie
My z moim m. nienawidzimy kupować nowych pojazdów... bo zazwyczaj na fotkach i przez tel wszystko jest ok a jak przyjeźdzamy oglądać to ..... 
!!!
kombi 940 mamy takich 2 sztuki i jest super... wózek wchodzi bez składania
a w jednym jest fotelik fabrycznie zamontowany 
)i wyniósł nas niecałe 17.000 z zarejestrowaniem w Polsce.A sam kolor ni to fiołkowy ni to granatowy metalic (miodzio)W wyposazeniu miał nowe alu felgi radio z nawigacja, podgrzewane fotele, klimatronic, swiatła xenonowe skórzane fotele i jeszcze tam jakies inne bajery.Super ja nie sprzedałabym go nikomu.A ostatnio mielismy kupca za 24.000.No i nie wiem, bo jak maz w poniedziałek wróci to powiedział ze sie zastanowi.Moze sprzedamy i dołożymy troche kasy bo on sie uparł na Audi A6 kombi.A ja mam taki sentyment do mojego passacika
.
.Skóra na brzuchu strasznie mnie swedzi od paru dni.Co chwile musze go samrowac balsamem.Narazie rozstepów nie mam ale czuje cze ta ciaza juz mi ciazy a tu jeszcze dwa tyg.Całe szczescie ze M w poniedziałek wieczorem bedzie w domu.To mi czas szybciej zleci do porodu.
, nie nosze na codzien okularow no chyba ze czuje ze mam przemeczony wzrok i ciezko mi ogladac tv to wtedy zakladam ;-)
ja tez mialam problem z kompem, bo mielismy go w pokoiku, ktory teraz jest pokojem majeczki, wiec oddalismy go rodzicom, a kupilismy laptopa i pozbylismy sie problemu