• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam, może nie udzielam sie zbyt często na forum ale również chciałam się pochwalić 19 kwietnia o 14.05 siłami natury na świat przyszła Marysia waga 3290, 51cm termin mial być 11 maja. Nie rozpakowanym majóweczkom życze z całego serca powodzenia poród to nic strasznego...

Magdulajtka,
GRATULACJE!!! Ja też mam termin na 11.05 ;-)
Masz dużą dziewczynkę:-) - tylko pozazdrościć, że masz już ją przy sobie:happy: ( a nie "w sobie" :-D).
dzięki tez za słowa otuchy:tak: - bo my tu wszystkie w strachu:rofl2:

magdulajka - serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!
no i kolejna dziewczynka ,widze że dziewczynki lubią wiosenne miesiące :tak:,chłopaczki na wiosne lekko leniuszki :confused2:, no ale jeden książe już jest.
mój spacerek na chwilke odwołany z powodu burzy , moze pzejdzie bokiem i jeszcze sie pokulam :-p

magdaulajka- wielkieee gratulacje!!! i dziękujemy za słowa otuchy :-D

księżniczek grono pokaźne juz mamy tylko coś królewicze się ociągają... nooo chłopaki wychodziććććć....:rofl2:

confi- zdjęcie psiny w aucie kapitalne:tak: ...taki dumny jakby to była jego prywatna buda :-D

marzena80- śmiesznie u nas z tymi datami... ciekawe co jeszcze sięu nas powtarza :laugh2:

reklama
magdulajka- moje gratulacje i dzieki za słowa otuchy.

paula7- smaruje, smaruje caly dzien ten mój brzuszek maslem kakaowym, a najbardziej swedzi w okolicach pępka:szok:. Mam straszna chec sie podrapac ale sie powstrzymuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry