anula1812
Fanka BB :)
barmanka - no tylko klapsa na dupsko , nic dodać nic ując
.Kto to widział sie tak stresować i takie bzdury czytać

.Czkawka to naturalny objaw po połykaniu wód płodowych przez dziecko ,dziecko musi wyćwiczyć mięśnie brzuszka ,przełyk itd.Szczególnie gdy zjesz coś słodkiego to twój łakomczuszek lubi słodkie wody płodowe.Dziecko również po urodzeniu będzie miało czkawke i to prawie po każdym jedzonku(bynajmniej moje tak miały), to ten sam proces tylko już dla nas widoczny.
.Kto to widział sie tak stresować i takie bzdury czytać

.Czkawka to naturalny objaw po połykaniu wód płodowych przez dziecko ,dziecko musi wyćwiczyć mięśnie brzuszka ,przełyk itd.Szczególnie gdy zjesz coś słodkiego to twój łakomczuszek lubi słodkie wody płodowe.Dziecko również po urodzeniu będzie miało czkawke i to prawie po każdym jedzonku(bynajmniej moje tak miały), to ten sam proces tylko już dla nas widoczny.
nie wiedziałam że taka praktyka jest stosowana...
.Ale w nocy budzilam sie prawie co godzine, a rano wstałam zlana potem.Mój maluszek tez sie cisnie na doł, ze az czasami czuje takie mocne kłócie w cipulce:-( i to najczesciej zdarza mi sie od godz.18 do samgo wieczora.Skurcze juz tez coraz bardziej wyczuwalne niektóre nawet mocno.Czyzby powoli zaczynało sie cos dziac???Jutro zaczynam 38tc wiec chyba juz najwyzszy czas na rozwój akcji.Tak bardzo juz chce
.
zazdroszczę Ci kochana, ja dziś zaczęłam przestawiac rzeczy w kąciku Damiana i nie moge się już go doczekać...echhh
....