Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciuszki takie sliczne , ja bende miała dziewcze ale szaleje na punkcie niebieskich ciuszków, niestety nie trafiłam jeszcze na niebieską sukieneczke,a taka szkoda:-(Spójrzcie brzuchatki co kupiłam pare dni temu w lumpku.Wyprane i uprasowane wygladaja na nowe.
Nie martw sie ,to tylko jeszcze jakby chwilka w porównaniu do tego ile czekałysmy,zrób sobie terapie antysmutkową jakimiś kabaretami albo komedyjkąWitam Was po południu...jakoś nie mam dziś weny by pisac na forum..nie wiem co mi jest . Jakaś dziwnie ospała jestem ... nic mi się nie chce i w dodatku mi smutno :-(
Nie wiem jak u was ,ale strasznie męczy mnie to ciągłe siedzenie w domu... na spacer nie mam siły a w domu mi się nudzi...chciałabym już tulic syneczka w ramionach, to chyba za nim tak tęsknię już ..
echhh
marudnik mi się włączył dzisiaj.

sam zdecydował że pójdziemy do znajomych na obiad-kolacje!! mógłby się chociaż o zdanie zapytać
a poza tym on dobrze wie co miało być dziś na obiadek, prawie wszystko od rana podszykowałam gdy on smacznie spał.. a wiecie to jest ta koleżanka która się kiedyś zapytała mnie "czy sernik by do niej nie przyszedł" (chodziło o to że ja zrobiłam ciasto i ją zaprosiłam, a jej się nie chciało więc zapytała czy ja bym do niej nie przyszła z sernikiem). no i jak pisałam wcześniej na niedziele robiłam kapustę z grochem.. więc tradycyjnie zapytała się czy jej kapusty przyniosę
powiedziałam że nie, że ja jej jedzonka nie bronie, ale jak ma ochotę to niech sama do mnie przyjdzie bo ja jej nosić nie będę. i wiecie co zrobiła? zadzwoniła do mojego męża z prośbą żeby on jej kapusty przyniósł....
a dlaczego to wesele było takie ważne dla ciebie? ;-)
jak balon bez powietrza, jak facet bez jaj
kochana odnośnie gipsu - ty się znasz na takich malunkach, powiedz mi czy taki gips (jak wstawiłam wcześniej linki) nadawał by się do tego?

ja wiem że robi to specjalnie żeby się ze mną droczyć..jak mam dobry humor to się z tego śmieję..ale jak tak mam taki właśnie jak Ty dzisiaj to normalnie załamka..nawet potrafię z tego powodu płakać