Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aga_k_m to Twój obowiązek uświadomić koleżanki, czego mają unikać przed porodem!
no nie daj się prosić...
ale swoją drogą, mówcie co chcecie, ja będe miała czerwoną wstążeczke przy łóżeczku Izy! To odpędza złe duchy! Może głupota faceta szwagierki na dziecko nie przejdzie!
i ze ktoś w to wierzył. Nie dość, że ciężarnym bywa trudniej w wielu sytuacjach, to jeszcze jakimiś głupimi gadkami utrudnia się im zycie i radość z ciąży- ide posiekać drobniutko mięso!

kochane jesteście :*****
i jeszcze na gadu zrób się niedostępna i ustaw opis ;-) ja mam jeszcze 3tyg, ale kurczę na samą myśl o "nawiedzaniu" mnie przez wszystkich robi mi się beeee
teraz wystarczy tylko że wyjdę z domu, a nie zrobię opisu na gadu gdzie i po co poszłam, to od razu telefony mam gdzie jestem i co robię i że pewnie rodzę bo się nie odzywam
a kilka dni temu to z gołą dupa spod prysznica (mokra) leciałam do tel bo non stop dzwonił.... zero życia prywatnego, zero