• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Witam Majóweczki!!!

ja jak zwykle tylko na chwileczkę.. już prawie nadrobiłam wszystkie posty, więc póki co:

kokoszko, ula28 - wszystkiego najlepszego Mamuśki z okazji narodzin Waszych cudownych Dzieciaczków (Mani i Filipka) no i wielkie gratulacje!!!

madziu - Kochana, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!! Spełnienia wszystkich marzeń (tych realnych i mniej realnych, tych o których mówisz głośno oraz tych o których skrycie myślisz) - a przede wszystkim szybkiego, mało bolesnego rozwiązania, zdrówka, szczęścia ... i kasy - co byś mogła bezgranicznie siebie i Maleństwo rozpieszczać - buźka!!!

Ja mam dziś duży spadek formy. Boli mnie straaasznie brzusio - ale na szczęście czuję Jagę, a ok. 16:00 jadę na wizytę do Pani gin - więc staram się jakoś wytrzymać.. A co do newsów - mój M nareszcie wziął się do ostrej roboty!!! Do 15:00 musi zdążyć pomalować pokój, później jedziemy do lekarza -a jeszcze później w końcu jedziemy kupić nasz wózeczek (TAKO JUMPER X - mamy już tylko 2 kolory do obgadania, grafitowo-czarny, i grafit w kółka)...

reklama
Witajcie dziewczynki, ja 2w1 i tak bedzie jeszcze długo, ale raprtowac będe systematycznie!

Kokoszka i Ula28 gratuluje z całego serca! no i zazdroszcze! też już bym chciała być po!

m@dz1@ sto lat w dniu urodzin! Oby Ci się wydarzyło wszystko co najlepsze w tym dniu!

ja mam dalej doła z powodu kuzynki, nie byłam wczoraj u niej, bo jeszcze bym ja mogla bardziej zdenerwować. Kurcze, po raz pierwszy lekko żałuje, że jestem w ciąży, bo nijak pomóc nie moge. Ale to tak leciutko i tylko w tym konkretnym przypadku, tak to oczywiście się ciesze;-)

chcieliśmy z mężem wczoraj łóżeczko skręcić, ale się okazało, że mamy niepasujące śruby! Wyobrażacie sobie! i albo dokupimy, albo skombinujemy inne łóżeczko! Na szczęście, to które mamy dostaliśmy od mojego szwagra, a "nowe" ewentualnie od mojego wujka, ale jednak! a specjalnie je malowalismy i wogóle... dupa zbita...

ja spadam, znów dzień pełen wrażeń, ale popołudniu do Was wróce. Wogóle, to mój mąż zajmuje mi kompa i nie mogę się dopchać!

ankzoc - cieszę się, że niczego u Ciebie nie wychodowano :))) super!!! kamień z serca :))
Dzięki za trzymanie kciuków - przydadzą się.. :)))

K.M. - nie martwiaj się... co będzie to będzie.. ja już jestem pogodzona z każdą sytuacją.. jest ciężko - ale dla zdrowia Małej jestem w stanie znieść wszystko!!!

Ostatnia edycja:
Widzę że dużo wizyt się kroi życze wam powodzenia mam nadzieje że wszystko ok
Co do mamus które miały urodzić wcześniej to chyba juz tak jest że jak rozbudzą w nas nadzieje to dzidziusie zostają jednak dłużej w brzuszku tak dla urozmaicenia :-)

ankzoc- dokladnie ja bede miala cc, dzieki za odpowiedz.. uspokoilam sie znow dzieki wam dziewzcynki:-D

iwona- dzieki za odpowiedz:-D

a ja mam dzisiaj totalnego lenia.. powiedzialam wczoraj mezusiowi ze przydalby mi sie tak 2 godziny w spa.. nigdynie bylam i chcialabym sprobowac.. cos moze jakies maseczkin a twarz ,, moze cos na wlosy... wczoraj sama sobie zrobilam pelling enzymatyczny plus posmarowalam sie balsamem nrazujacym - to zabiegi na twarzy a dzis zajelam sie stopami a glownie pietami,, kaiemieniem je poobcieralam, pomalowalam paznokcie , nawilzylam skore a na piety nalozylam gruba wartswe i nalozylam woreczek zeby bardziej sie nawilzyly.. moze to cos da..zobaczymy..:):happy:

Malutki a gdzie TY?...... :-)

Wiecie co - te karuzele i pościele (ochraniacze) może i są ładne, ale nie praktyczne :zawstydzona/y:
Bo miałam problem z przytwierdzeniem karuzeli do łóżeczka - musiałam "skrócić" ochraniacz (podwinąć go) bo inaczej nie mozna było zamontować karuzeli :baffled:

Załączniki

• łóżeczkox.jpg
    łóżeczkox.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 75
a ja mam dzisiaj totalnego lenia.. powiedzialam wczoraj mezusiowi ze przydalby mi sie tak 2 godziny w spa.. nigdynie bylam i chcialabym sprobowac.. cos moze jakies maseczkin a twarz ,, moze cos na wlosy... wczoraj sama sobie zrobilam pelling enzymatyczny plus posmarowalam sie balsamem nrazujacym - to zabiegi na twarzy a dzis zajelam sie stopami a glownie pietami,, kaiemieniem je poobcieralam, pomalowalam paznokcie , nawilzylam skore a na piety nalozylam gruba wartswe i nalozylam woreczek zeby bardziej sie nawilzyly.. moze to cos da..zobaczymy..:):happy:
Też by mi się tak przydało, ale mam potwornego lenia. Nic mi się nie chce, a do stóp ma biedę się schylić, nie mówiąc już o piętach, które niedługo zaczną wołać o pomstę do nieba...

Ja powiedziałam swojemu M że jak urodze to mam zamiar wybrać się do kosmetyczki :tak:
Niech mi zrobi piękne stopy na lato i jakiś masazyk, maseczki
żebym poczuła się błogo .....

Bo teraz to moje stopy ledwo do butów wchodzą i nie moge już na swoje dwa bochny chleba - stopy patrzeć :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry