mamamatysia
Fanka BB :)
Aga K M no właśnie wychodzi choroba zawodowa.Masażyści często cierpią na przypadłości kręgosłupa
a jeszcze Fifi dołożył swoje trzy grosze(czyt. 3 kilo).
a jeszcze Fifi dołożył swoje trzy grosze(czyt. 3 kilo).Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jeszcze Fifi dołożył swoje trzy grosze(czyt. 3 kilo).Aga_k_m - ale się uśmiałam z tego Carlsberga - w końcu wiem dlaczego urzekł mnie ten kolor...abstynencja robi swoje
![]()
no ale - butelkowa zieleń ma to "coś" w sobie
Aga K M no właśnie wychodzi choroba zawodowa.Masażyści często cierpią na przypadłości kręgosłupaa jeszcze Fifi dołożył swoje trzy grosze(czyt. 3 kilo).

( oczywiście dla własnej przyjemności;-))a jeśli chodzi o powrót do zawodu florystki to moi klienci mogą nie być zadowoleni już dzwonią kiedy wracam do pracy
.Od tygodnia informuje, że nie szybko
.
W końcu wróciłaś. A gdzie będziesz w takim razie rodziła? Może w Katowicach na Łubinowej?Poza tym poczyniłam wreszcie kroki w związku ze zmianą szpitala(jednak rodzimy w prywatnym) gdzie będzie czekało na mnie znieczulenie:-) i jednoosobowy pokój![]()
.Życzę Ci tego z całego serducha;-).
.Lekarz palant po prostu.Mam nadzieje, że teraz przed Tobą i Twoją dzidzią same dobre chwile