Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę ta moja gin całą ciąże byłą boska a teraz na koniec dała mi nieźle do myślenia. No cóż chyba nie mam wyjścia i jej zaufammarychna - a z tymi globulkami to mnie nieźle zaskoczyłaś.. Sorry -ale Twoja gin jest jakaś "nie tego".. Jak bez żadnego badania - można przepisać komuś coś co wyniszcza wszystko co może się uchodować??!!!

O matko
ja na szczęście nie puchnę (w ogóle!!):-)
możecie mi wierzyć lub nie ale ja całą ciąże chodzę na szpilkach:-)...wiadomo po ogródku w nich nie biegam ale tak to mam zawsze na nodze:-)
to mi ciężko chodzić w szpilkach bez ciąży a co dopiero w ciąży... Podziwiam. Moja mamulka też potrafi śmigać w szpilach ale ja po niej tej zdolności nie odziedziczyłam... ;-)Dziś widziałam porodówkę...i aż dreszcze mnie przeszłyhej
tez slyszlam ze majowek jest duzo wiec nie wiem jak to bedzie z moja sala z wanna i prywatna na pozniej cienko to widze z moim szczesciem pewnie trafie do trojki a porod w poczekalni;-)
zeby tylko dzidzia byla zdrowiutka wszytsko zniose a co mam wybor?![]()
Pokój nie za duży ale z ogromniastym łóżkiem
Naprawdę te łóżko mnie jakoś tak przeraziło, że masakra...
Normalnie chyba zaczęłam się bać..
tak bardzo chciałam zobaczyć porodówkę a teraz widzę, że ta wycieczka źle na mnie wpłynęła... Za to Patryk fikał w brzusiu jakby mu się tu spodobało... 
całą noc nie spałam..i nie dlatego że coś mi się dzieje..ale po prostu nie mogę..jakoś psychicznie jestem strasznie niespokojna