reklama

Mamy majowe 2009

Duża? :) Ojej to chyba po dziadku będzie, bo ani ja ani tatuś nie jesteśmy niestety zbyt wysocy ;)
Ladygab, ważne, że Twoja dzidzia zdrowa i mieści się w normie, a że może malutka to lepiej dla Ciebie, może później będziesz miała mniejszy brzuszek ;)

reklama
heheh ja tez z tatusiem za wysocy nie jestesmy, lekarz mi nic nie mowil przy ostatniej wizycie, tyle ze lozysko jest okej, jak dla mnie nie musi byc wielkoludem, a moze czeka az mamusia podpisze umowe za 3 m-ce na czas niokreslony i wtedy pokarze co potrafi :-D

Justyna to czekamy na wieści!:tak:

Dziewczyny, a ja mam do Was pytanko (może troche głupie :baffled:) tzn czy zdazas ie Wam ze przy kichaniu albo kasłaniu bolało Was podbrzusze? A konkretnie po bokach, w okolicy jajników?
Ja tak miałam zawsze w czasie owulacji no a teraz mam tak cały czas.... Mówiłam o tym lekarzowi ale tylko sie na mnie dziwnie spojrzał :sorry2: Troche mnie to martwi bo ten ból jest dość mocny :baffled:

Ja jestem teraz przeziebiona i tylko w nocy atakuje mnie kaszel,ale tez zauwazylam,ze przy kaszlu albo kichnieciu boli podbrzusze.Mnie tez jajniki....Juz sie nauczylam,ze zawsze jak leze i chce kaszlnac albo kichnac to zwijam siie na boku w klebuszek i pomaga troche:baffled:

jesli chodzi o rozmiary brzuszkow to moj troszke urusl, nie mieszcze sie juz w zadne stare spodnie, ale nosilam rozmiar cos kolo 34, i znajomi mowia ze nic jeszcze nie widac, ale te 3 kg przytylam:)
O losie ale z Ciebie musi byc drobinka nieziemska no to ja sie nie dziwie ze juz sie nie miescisz w spodnie ja nosze 38 czasem nawet 40 wiec moze i dobrze wmoim przypadku ze jeszcze sie mieszcze;-)
A co do bólu podbrzusza to u mnie tez tak jest ze boli przy jakims wytezeniu:tak:i u mnie ten bol wystepuje po bokach tak mniej wiecej w okolicy jajników:dry:to te wiezadla sie rozciagaja.

Katja79 ja kiedy siedzę mam największy brzuch :) poza tym raczej nic jeszcze nie widać, chyba że się najem! Zrobiłam sobie nawet zdjęcie jak wyglądam w 12tyg, żebym miała na pamiątke (w sobote zacznie się mi już 13 tyd.:). Kiedy byłam u lekarza byłam bardzo zdziwiona, że dziecko ma już troszkę ponad 6cm, a ja ciągle mam płaski brzuch.
Ja nadal przeżywam pierwsze zdjęcie mojej dzidzi, co chwila musze na nie patrzeć. Cieszę się, że dzidzi ma rączki i nóżki! :) A poza tym wydaje mi się, że na zdjęciu już widać, że to chłopiec, choć lekarz mi nic nie mówił. Ale ja się nie znam, więc to tylko moje przypuszczenia :)
Pozdrowienia!

Ja tez kiedy siedze podziwiam okraglosci tylko u mnie duza ich czesc to sadelko:sorry2:tez musze strzelic sobie fotke:tak: a co do plci to ja tez sie domyslalam zanim lekarz powiedzial bo wyraznie cos odstawalo miedzy nózkami wiec... mozliwe ze Twoje przypuszczenia sie potwierdza:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry