Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gora wez ze soba meza a po badaniach popros go z poczekalni i razem zobaczcie wasze wspaniale malenstwo na USG to naprawde wspaniale...:-):-)
. Może mogłabym z nim pogadać ale do niego są zawsze straszne kolejki i mimo że jest wizyta na godzine to czasem siedzi z 8 kobiet i czeka się 3-4 godz. Gdyby każda chciała kombinować z wizytami z mężem to gin musiałby na nocki zostawać
.
). Ale nawet on sam mówił że nie chciałby oglądać jak lekarz mnie "dowcipnie" bada bo źle by się czuł. W sumie najważniejsze żeby wszystko było ok. Po ostatniej wizycie która była rozstrzygająca dla naszego malucha który był zagrożony podobno proawie z krzesła spadł jak dzwoniłam tak sie stresował. Nie wyobrażam sobie co by robił w gabinecie 
hej
Ja ciągle podziębiona a co gorsza ciągle mam atrakcje typu nudności itd... żołądek chętnie wymienię na inny..
Od wczoraj czuje sie potwornie, wieczorami jestem strasznie wzdeta plus mam straszne mdlosci:-)
Ja juz po 2 USG a kolejne mam na 19 grodnia...
POZDRAWIAM GORACO!!!

Zyczę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania i dzięki za wsparcie . Mam jeszcze pytanie do Kamigor i Evvule bo pisałyście że miałyście to samo po jakim czasie zaszłyście drugi raz. Bo tu zdania są podzielone jedni mówią żeby odczekać 3 cykle drudzy że lepiej odrazu lub po pierwszym. Moja lekarka mówi ,że może dać tabl. to wtedy szybciej się zachodzi i odczekać. w końcu mam już 30 lat i to może się trochę wolniej regenerować. Dzięki wam wszystkim za ciepłe słowa.
Zyczę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania i dzięki za wsparcie . Mam jeszcze pytanie do Kamigor i Evvule bo pisałyście że miałyście to samo po jakim czasie zaszłyście drugi raz. Bo tu zdania są podzielone jedni mówią żeby odczekać 3 cykle drudzy że lepiej odrazu lub po pierwszym. Moja lekarka mówi ,że może dać tabl. to wtedy szybciej się zachodzi i odczekać. w końcu mam już 30 lat i to może się trochę wolniej regenerować. Dzięki wam wszystkim za ciepłe słowa.