Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Iwona ;-)
Jak zobaczyłam że jesteś z Giżycka od razu pomyślałam o czymś bardzo przyjemnym .............. zlot motocyklowy w Twierdzy Boyen............ byłam tam kiedyś i bardzo mile go wspominam......... BARDZO MILE
justa_b - a może zrób sobie ciepłą kąpiel na ten brzuch, może ból ustąpi i mała sie poruszy
A brzuch masz twardy? - bo często jak jest spięty to dzieciaczki nieruchomieją
justa_b pooddychaj przeponowo, na moją zawsze działa...
wciągnij powietrze nosem, ale nie do klatki piersiowej tylko do brzucha jakby i wypuść ustami i tak ze trzy razy, tylko koniecznie na siedząco lub półleżąco
My z mężem w zeszłe wakacje pojechaliśmy swoim motocyklem nad morze Adriatyckie - Chorwacja, to była nasz podróż poślubna FANTASTYCZNA i tam zaczeliśmy pracowac nad naszym maluszkiem i niedługo po podróży okazało się że juz jest tam w brzuszku
Ale fajny sobie prezencik przywieźliście :-)
My z M nad córcią pracowaliśmy ok 6-m-cy, ale nad obecnym maluszkiem juz tylko 2 m-ce - dochodzimy do wprawy