Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pochwal się jak to zrobiłaś? Masz jakiś delikatny ale skuteczny wywabiacz plam?A ja zrobiłam ostatnie pranko z ciuszkami Michasia i co?!
Nie zauważyłam że moja córcia włożyła do pralki swoje piekne, rózowe skarpeteczkii wszysctkie białe ciuszki małego zrobiły sie różowe
Ale miałam pracy żeby je doprowadzic szybko do stanu poprzedniego, bo jak jak mojego Michasia ubrałabym w różowe ciuszki
I udało się![]()
Z dzidzią to różnie bywa.. Może fikała jak spałaś. Co do bóli..to nie jedna już tu miała i nic z tego nie wynikło..więc może jeszcze poczekaj..a może kąpiel?Cześć Majówki :-) i ja nie rozpakowana jeszcze
Ale powiem wam ze coś mnie martwi, jak wstałam ok 6.30 do tej pory nie czuje ruchów małej, ale za to tępy ból brzucha normalnie tak mnie ściska że głowa mała, co robić dzwonić do lekarza, czy jeszcze czekać(..)
Kapuśniaczek na słodko??? Ja wczoraj właśnie gotowałam kapuśniaczek ale z boczusiem..pychaa ja mam dosyć dzisiejszego dnia!! tak bardzo mam twardy i napięty brzuch że już nie mogę :-( :-(
pospałam troszkę, mąż poszedł do pracy, przyszła koleżanka na plotki, "poskakałam" trochę na tej dużej piłce... zaraz idę kapuśniaczek na słodko ugotować :-) (bym jutro obiadek szybciej zrobiła).
no ale z tym brzuchem już nie mogępowiedzcie mi czy teraz, w tych późnych miesiącach można brać No-Spę??
bo bym sobie zaaplikowała, tylko nie wiem czy można......![]()

od wielkanocy..a nawet tyćku wcześniej tak mam. Jak zawsze przesypiałam całe noce to teraz dosłownie nie wyrabiam.. Dobrze, że bóli żadnych nie mam..ale brzusio coraz rzadziej jest miękki. Przez ostatnie dni wydaje się być tak ciężki jakbym nosiła w sobie prawdziwe złoto 
jem owoce i też nic. Piję soczki owocowe albo zwykłą herbatę a ostatnio owocową bo już mam dosyć tej zwykłej. Herbat nie słodzę, więc nie powinny powodować większego pragnienia. Soczki rozcieńczam z wodą by były mniej słodkie ale by miały choć troszkę smaku.. Ale u mnie to jest tak, że wypijam szklankę czegokolwiek i po chwili czuję jak dosłownie język do podniebienia mi się przykleja 
?"
, ale najwazniejsze ze kaska na koncie jest na czas ;-)