Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O rety to pocieszające że idziesz wtedy kiedy ja (tzn ja ide chyba 12.11 , byłam ostatnio 13.10 i kazał mi przyjść za miesiąc), bo wszytskie dziewczyny tu już są na bardziej zaawansowanym etapie ;-)Katarzynak80 dokładnie, masz rację, ja mam termin na 28 maja więc jesteśmy na tym samym etapie :-) może rzeczywiście dzień dziecka nam wyjdzie ;-)
A na kiedy masz najbliższą wizytę u gina? Ja mam być za 3 tygodnie, 14 listopada, mam wtedy posłuchać serduszka :-)
Chciałabym juz isc na kolejne usg żeby zobaczyć cos wiecej bo troche sie denerwuje - nie mam żadnych objawów ciąży...
wiem że nie każda kobieta musi miec mdłości nie mniej wolałabym się czuć jak cieżarna bo czasem mi sie wydaje ze to wszytko nie dzieje sie naprawde 
)Katarzynak a ile cm na Twój dzidziuś?O rety to pocieszające że idziesz wtedy kiedy ja (tzn ja ide chyba 12.11 , byłam ostatnio 13.10 i kazał mi przyjść za miesiąc), bo wszytskie dziewczyny tu już są na bardziej zaawansowanym etapie ;-)
Ja na poprzedniej wizycie słyszałam już serce dziecka i musze przyznać że było to bardzo wzruszająceChciałabym juz isc na kolejne usg żeby zobaczyć cos wiecej bo troche sie denerwuje - nie mam żadnych objawów ciąży...
wiem że nie każda kobieta musi miec mdłości nie mniej wolałabym się czuć jak cieżarna bo czasem mi sie wydaje ze to wszytko nie dzieje sie naprawde
A u Ciebie jak z objawami? (pewnie pisałaś już o tym wcześniej ale ja dopiero zaczynaj kojarzyć kto jest kto na naszym wątku wiec z góry przepraszam jeśli juz pisałaś) Pozdrawiam cieplutko!