reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan ja mam nieco delikatniejsze kolezanki :-D One ladnie klamia, ze boli, no faktycznie boli, ale jak dostaniesz dziecko to zapominasz. Naprawde nie martw sie. Mozna przezyc :-)

reklama
moniqsan...fajowo wyglądasz...a nie ja ja ...wieloooryb :-D

to zdjęcie z dzisiaj... jedynym pocieszeniem dla mnie jest absolutny brak rozstępów...dumna jestem z tego :tak:

9fxx83.jpg

Z tym że mnie jakoś w pamięć najbardziej zapadła ta .... "amputacja" ... ciekawe dlaczego ;-) :baffled:

Masz szurniętą koleżankę i jej szczerze współczujesz. Po prostu jesteś wrażliwa na nieszczęścia innych i dlatego tak to Ci zapadło w pamięć :-) Bo żadna normalna kobieta która rodziła nie określi porodu w ten sposób.

Confi znow jakis kombinator. Twierdzi, ze auto mialo malowana tylko tylna klape i zderzak i nic wiecej! Normalnie szlag! Jak moze wiecej nie wiedziec? No i ze auto musi sprzedac za tak malo kasy, bo potrzebuje pieniedzy. Tylko auto stoi juz ponad 2 tyg. i nikt go nie kupil. Jakby bylo wszystko OK, to by juz dawno poszla!
Kombinator. Tylko nam tak zalezy na tej Toyocie, ze szkoda nie sprawdzic. A noz, widelec bedzie OK..... :-(

reklama
moniqsan...fajowo wyglądasz...a nie ja ja ...wieloooryb :-D

Confi, ja już nie mogę z tym wielorybem.
Jak byśmy się lepiej znały, to użyłabym mocniejszych słów ;-);-);-)
Wszędzie opowiadasz jaka to jesteś wielka, a w rezultacie wyglądasz super. Jak prawdziwa laska w ciąży.
Poza tym jak się patrzy na Twoje zdjęcia to widać sam brzuszek, żadnych tłuszczów nigdzie indziej.
Wiem co mówię, bo naprawdę, bardzo lubię patrzeć na Twoje zdjęcia :tak:
Także wiesz, możesz sobie swoje teorie wielorybowe wsadzić w .... a, gdzie chcesz sobie wsadź ;-) :-D

ankzoc
A mnie nie za bardzo co miało iść gdzie indziej niż w brzuszek :sorry2: Są to "uroki" dietki cukrzycowej. Paradoks, ale zawsze to coś, skoro i tak cierpimy (my, cukrzycowe mamusie) i nie możemy pojeść w ciąży żadnych smakołyków :-(:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry