Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheh no może masz rację ...jednak tak przywykłam do stereotypowych zachowań panów , którzy z reguły jak ognia unikają wszelkich zobowiązań ,ze takie zainteresowanie było co najmniej zdziwieniem :-)pewnie nie jeden pomyślał - to mogłaby być matka moich dzieci![]()
wiem po swoim M, że widząc wcześniej kobiety z brzuszkami - sam zaczął myśleć nad potomstwem i patrzył wtedy wnikliwie i znacząco na mój brzuszek)

Ah, jak milutkoimagination Twoje zdjecia tez ogladam jakis czas temu i tez widze ogromna roznice, teraz tak rozpromieniona jestes :-) a rozstepami sie nie przejmuj, zobaczysz co bedzie po ciazy. Pewnie zejda a u tych co nie mialy sie pojawia ;-)
Mnie wiele kolezanek straszy ze nie mam sie co teraz cieszyc z braku rozstepow bo duzo wychodzi po porodzie![]()
Dziękuję, dziekuję

Moze nie mnóstwo, ale sporawo i troszke mnie one irytują, ale trudno, widocznie taka moja natura;-)A co do roztepow imagination Cale mnustwo? Ze niby gdzie? Ja nie bede tu obrzydzac nikomu swoimi zdjeciami, ale wierz mi, ze nie masz duzo w porownaniu ze mna! Oj nie masz... Ja mam caly brzuch do pepka w fioletowe krechy!

Moze nie mnóstwo, ale sporawo i troszke mnie one irytują, ale trudno, widocznie taka moja natura;-)
Wcale sie nie zamierzam tym martwic. Watpie, ze bede miala po ciazy figure taka, zeby pokazywac brzuch na wierzchu. Zreszta dotychczas takiej tez nie mialam, wiec nie bedzie za czym tesknic. A moze akuratnie bedzie takie wymagajace moje dziecie, ze bede musiala tylko nia sie zajmowac i uschne jak wiorek? :-) I rozstepy zanikna
Hiehie... Prosze tu mnie nie zloscic! Kurcze! Ja chcialam jakis fajny dresik a tu normalnie nic nie ma fajnego!confi- ty to agenciara jestes
a ja wlasnie dostalam przesyleczke z dresikiem dla niuni jest boski........... hello kitty taki z welurku
w sumie nie wiem nawet dlaczego, bo chyba na plecach tak bardzo nie przytyłam.