Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
ja tak z innej beczki Madzia a czy dowiadywałaś się czy Twoje linie lotnicze jak będziesz już wracała z widocznym brzuszkiem wezmą Was na pokład, czy nie wymagają jakiś zaświadczeń lekarskich? Bo gdzieś czytałam że niektóre linie lotnicze nie zabierają ciężarnych chyba powyżej 7 miesiąca.
Anetka odnajdziesz się z pewnością!!
tylko poszukać czegoś dla siebie. My tu znalazłyśmy to czego chciałyśmy i tego się trzymamy
I jeszcze raz powtarzam, każda z nas ma własna wolę i robi z przeczytanymi tu informacjami co chce.
dziewczyny udało mi się skontaktować z moniau..i niestety .......nie potrafię przekazywać takich wiadomosci...otulcie ją i jej aniołka ciepłymi myślami bo na pewno się przydadzą...zaglądnie do nas jak już będzie gotowa...póki co mamy się cieszyć naszymi dzidziusiami, a ona przygotowuję się do walki o nową fasolkę

No cóż ja tez sie czuje dobrze choć jestem zmeczona i spiaca i czasem kreci mi sie w glowie... doszly jeszcze problemy z przemiana materiikatarzynak83 nic jeszcze nie mowilam, podzielenie się nowiną zostawiłam na 8-9 listopad, wtedy będą nasze rodziny w komplecieale mam nadzieję, że będzie to radosna nowina zarówno dla moich rodziców jak i teściów, i wreszcie do mam bede mogła mieć zamówienia kulinarne, tego najbardziej nie mogę się doczekać
a czuję się całkiem dobrze, aż za dobrze...grrrr
a Ty?
tyle ze chyba nie sa dosc typowe... nie bede sie wgłębiać
W każdym razie chetnie poszlabym na urlop/zwolnienie na kilka dni bo jakos nie moge zlapac oddechu od kilku tyg.. mieszkam dosc daleko od miejsc pracy i codziennie po 1,5 h w kazda strone gniote sie w autobusach a ze nie widac zbytnio brzucha nie moge liczyc na miejsce siedzace