moniqsan
Fanka BB :)
Ja też od przeszło tygodnia mam może nie tyle biegunki co dość luźne kupki a brzuch jak na okres zaczął mnie pobolewać przeszło 2 tygodnie temu :-( i co? i nic 
Ze skurczami różnie bywa, są, ale tylko jak coś robię, przychylam się, kucam, szybciej idę i nie są bolesne. Tylko silne twardnienie brzuszka.
Aj tam

Ze skurczami różnie bywa, są, ale tylko jak coś robię, przychylam się, kucam, szybciej idę i nie są bolesne. Tylko silne twardnienie brzuszka.
Aj tam

z bolu, moj maz sie boi, ze nie poznamy momentu, bo ciagle chodze z tymi skurczami 
Po drugie, to musiałoby się powtarzać co miesiąc, a takie szpikowanie się chemią nie może być zdrowe.
u nas byl taki przypadek, ze dziewczynie ktora trafila do szpitala na porodowke wyleciala czesc pepowiny, ktora odeszla z wodami, musieli szybko ja zabrac na cesrake, dzieciatka glowke mialo w kanale rodnym i dociskalo pepowine, wiec lekarz musial wsadzic jej do srodka reke zeby trzymac glowke dziecka i rozluznic pepowine, a ona dostala skurczy partych i wiecie co ten lekarz opowiedzial, ze to jest taka sila, ze myslal ze jak wyciagnie reke to bedzie cala sina z martwica, ale na cale szczescie szybko zrobili jej cesarke przy calkowitym znieczuleniu- masakra co! zobaczcie jaka to jest sila tej macicy!!!
a domowym sposobem prucz powąchnia nie da się sprawdzić tej wkładki