Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy śliczny termin, ale powiem Ci, że czy tak czy siak będziemy już obchodzic Dzień Matki. A ja to świeto będę obchodzić podwójnie, bo to też moje imieniny:-)
Imagination - ja chodzę zapuchnięta od conajniej 2-3 tygodni (zazwyczaj puchłam wieczorem, ale teraz i z rana mi się nóżki wypełniają - całe szczęście, że to nie boli ;-)). Z sexikiem póki co nie ryzukuję - bardzo chciałabym zachować nasz piękny termin porodu!!! więc 25 maja pewnie poszalejemy z M, a ponadto będę stosowała wszelkie wymienione wcześniej sposoby prowadzące do wywołania Małej na świat, hehe.. Może jestem egoistką - ale chciałabym urodzić w Święto Mamy i już ;-)!

On już wytrzymać nie może, a ja jakoś się boję... I nawet jakbym przenosiła Małego, to chyba bym się bała

A tak to nic się nie odezwał;-)
Kojarzę :-) taka blondynka... Właśnie dawno jej na forum nie było i aż sprawdziłam w liście majówek. i termin jej minął 6 maja(...)
joannn - nie wiem czy kojarzysz taką Isabele - ona jest z uk, ma już 2 córki, trzecia w drodze. ona jakieś 2tyg temu miała 125cm w obwodzie![]()
pewnie już tuli swoją dzidzię 
Czyli kolejny symptom, który nie jest na 100% pewny.. A ja tak nadsłu****ę czy dzidzia mniej się rusza i cieszę się, że jeszcze rześko fikaelus77 pytałaś dziś z rana czy dzidzia się wycisza przed porodem. U mnie do samego porodu był synek aktywny, a nawet już podczas samego porodu skakał w brzuchu ...
bo Patryk musi poczekać na babcię co najmniej do 23go 

, ale za kilka dni mam nadzieje sie unormuje i napiszę Wam więcej.
.
:-( ).
Miłego dzionka Dziewczynki!!!