katarzynak83
Majowe mamy'09
No Dziewczyny, to trzymam kciuki za Wasze badania dziś! 
Napiszcie koniecznie jak Wasze maleństwa się miewają!

Napiszcie koniecznie jak Wasze maleństwa się miewają!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!!! No i ogolnie to co widzialam na USG powalilo mnie z nog... Jeden maluch obracal sie z boku na bok i nogami robil cos w stylu rowerka
Lekarz za nic nie mogl go zmierzyc i badania na przeziernosc tez przez to jego fikanie nie dalo sie zrobic... A drugi maluszek lezal spokojnie i po prostu zamurowalo mnie jak zobaczylam jak swoimi raczkami (na ktorych bardzo dokladnie bylo widac wszystkie paluszki) trze oczy, tak jakby spac mu sie chcialo, a potem chwycil sie tymi raczkami za twarz, jakby chcial sie zaslonic
Nawet lekarz sie smial z tego widoku
.Jego dalo sie zmierzyc i wyszlo ze przeziernosc ma dobra
. Maluchy maja po ok 6 cm od glowki do pupy. Nieziemski widok!!

. Jak wrocilam, to zanim zrobilam kolacje, zanim pousypialam dziewczyny, i jeszcze po drodze porzadek w kuchni zrobilam i tak jakos wyszlo
A maz nie byl ze mna na USG, bo pilnowal naszych coreczek. Niedawno sie tu wprowadzilismy i nie mamy nikogo kto moglby z nimi zostac, a rodzinka 120 km stad:-( A focha dalej mam na niego, bo na prawde wczoraj zdenerwowal mnie i to na porzadnie, wiec niestety czuje ze predko mi to nie przejdzie. Z reszta grubymi miesiacami to wszystko sie kumulowalo... A i jeszcze w glowie sobie ulozylam pewien tekst, ktory przy najblizszej okazji i przyplywie sil chcialabym mu wyglosic, wiec chyba i kolejna klotnia sie szykuje:-( Ale czuje ze po prostu musze mu wygarnac pare rzeczy, bo inaczej wybuchne od srodka, lub zadrecze sie na dobre...:-
;-) Po tym co dzis zobaczylam na USG to smieje sie ze jeden maluch odziedziczyl temperament po jednej siostrze (zawsze szalonej i ruchliwej Ali), a drugi po drugiej siostrze (spokojniutkiej i troszke rozleniwionej Olence)
Ale przeciez jakas rownowaga musi byc! Moje blizniaki sa jednojajowe - maja jedno lozysko
Ciekawe jakiej sa plci. Dzis nic sie nie udalo podejrzec jeszcze
Pewnie ze lepiej zyc z mezem w zgodzie, ale coz, czasmi starcia sa nieuniknione jak widac. A ja nie ukrywam ze jestem postawa meza rozczarowana. Przykre to, szczegolnie teraz jak nasza rodzinka sie powieksza, powinien to byc taki radosny czas, a tu cos sie chrzani... Dobra nie zanudzam Was juz
. Spokojnej nocy wszystkim!tylko dlatego wybrałam tego lekarza, że można u niego filmiki nagrywać i ma usg 3dSheeppy - naprawdę fajnie masz z tym filmikiem. Zapytam mojego lekarza czy jest możliwość nagrania. To taka fajna pamiątka.
Mój lekarz też mi nie zleca badań krwi - on oczekuje, że je sama zrobię i przyniosę wyniki na wizytę ;-) I tak robię.
dojeżdżam do niego ładny kawałek, poza tym wydaje mi się że lepszą opiekę miałam jak chodziłam do ośrodka na kasę chorych
i położna była,ale sprzęt był do pupy tam ,zresztą póki co ubezpieczenia nie mam