Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gora - jak leci? Już po "rewolucji"? Na pewno wszystko ułożyło się po Twojej myśli :-). Trzymaj się!

sheppy w lipcu weszla ustawa o tym ze kobieta w ciazy jest ubezpieczona z tego tytulu ze jest w ciazy, bo teraz dzieci do 18 roku sa ubezpieczone, a jakby nie patrzec nosisz dzieckotylko dlatego wybrałam tego lekarza, że można u niego filmiki nagrywać i ma usg 3d
bo u nas w okolicy to nicdojeżdżam do niego ładny kawałek, poza tym wydaje mi się że lepszą opiekę miałam jak chodziłam do ośrodka na kasę chorych
i położna była,ale sprzęt był do pupy tam ,zresztą póki co ubezpieczenia nie mam
O dzięki że mi podpowiedziałaś z tymi badaniami, chyba też sama się wybiorę do laboratorium![]()
Ania1812 - witaj na majówkach. Miałaś już USG czy na razie czekasz na badania?
Dziekuje bardzo za wszystkie powitanie. Bardzo mi milo :-)
USG juz miałam jak byłam na początku października w Polsce. Teraz czekam na wizytę u położnej. Mam umówioną na 11.11. Licze też, że niedługo dostane zaproszenie na USG (ok. 12 tygodnia).
Co do odżywiania, to u mnie też jest ciężko. Z warzyw jadam ogórki kiszone i od czau do czasu pomidory. Na mięso też nie mam zbyt dużej ochoty.:-( Dobrze, że chociaż od owoców mnie nie odrzuca![]()
No to gratulacje!!!gora, my też trafiliśmy z kupnem domu w sam środek tego chaosu, jeden bank odmówił nam kredytu przed samą wypłatą pieniędzy, już po wstępnych pozytywnych weryfikacjach i po podpisaniu umowy wstępnej i wpłaceniu zaliczki :-] Zostalismy na lodzie i zaczęła się bieganina po wszystkich innych bankach żeby dostać jakikolwiek kredyt, na szczęscie udało się jeszcze na starych zasadach uzyskać kredyt i dzisiaj właśnie z męzem wybieramy sie na kolacje zeby uczcic kupno nowego domuChociaz teraz przed nami najgorsze bo czeka nas remont, ale co tam
![]()
Dobrze ze wszytsko sie dobrze skonczylo! Pamietam jak niedawno my przechodzilismy podobna sytuacje
nie było za wesolo, no ale teraz mieszkamy we własnym mieszkaniu! Szkoda tylko ze taka kase musimy placic na kredyt, w glowie mi sie to nie miesci! A ja bede na urlopie wychowoawczym to w ogole mogiła
ale na razie wole o tym nie myśleć...
A lekarz założył Wam karte ciąży?

Szoda mi słów...
Taki widok na prawde dodaje sil i skrzydel
Ja karte ciazy mialam zalozona juz przy pierwszej wizycie, tzn w 6 tc.,gdy tylko gin zobaczyl dwa groszki z bijacymi serduszkami:-). Tez prywatnie chodze i wczoraj tez dostalam cala litanie kolejnych badan, za ktore tez sobie pewnie niezle zaplace
A Ty jakie mialas badania robione, ze az tyle kasy poszlo na nie????? Bo ta cena to na prawde szok!!! W glowie sie nie miesci ze tak z nas zdzieraja!

Co do tokspolzmozy i cytomegalii to tam jest chyba kilka rodzajow badan ?? nie wiem w kazdym razie ja miałam jakos to podwojnie policzone igg i igc nie znam sie na tym... 

czasem bardzo mnie to martwi ze nie mam zadnych oznak ciazy...
no ale widziałam w gabinecie takie zielone fartuszki i moze jakby sie w to ubrac... a maz by stal mi za glowa... hmmm