M
maja33
Gość
Karjoka-super wiadomosc ogromnie sie ciesze:-), pamietam jak ja czekalam ja musialam czekac 10dni od razu mi nie powiedzieli przy usg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-( Dlatego WARTO pilnować swoich spraw i przypominać się o sobie, o swoich dokumentach, by je jak najszybciej wysłali. Głównie z uwagi na to, że Zus ma 30 dni od daty przedstawienia dokumentów danej osoby ciężarnej, na wypłacenie należnej kwoty. Więc w moim przypadku może dostanę kasę z miesięcznym opóźnieniem....

Wsciekła byłam, że tak mnie olali, ale nerwy nic by mi nie pomogły tylko zaszkodziły. Więc grałam dobrą minę do złej gry... I tam pani z księgowości też mi powiedziała o tym zasiłku rehabilitacyjnym, że oni nie maja obowiązku tego pilnować i zapowiada, że nie będzie i mam sama się tym interesować. Bo lekarze często mówią, że to obowiązki księgowej, a tak nie jest.

Nie wiem kto miał rację, ja bym w tym miejscu ze zwykłej niepweności nigdy tam nie stanęła. Ale wiem, że w takim wypadku nie ma co się kłócić tylko schylić głowę, i prosić o wybaczenie...wczoraj pomogło....

, ogolnie nastruj beznadziejny, nic mi sie nie chce robic, a w pracy nawal pracy, dlatego nawet nie mam czasu tu pisac.kółka są hmm średnie, nie są takie małe jak w spacerówkach, ale są mniejsze niż duże pompowane w niektórych wózkach 'terenowych' gondola jest duża, minimalnie węższa niż w tych dużych wózkach typu 3w1, na długość całkiem normalna
a podoba mi się ze względu na funkcjonalność, ma tyle odczepianych bajerów,ustawienia kąta pochylenia gondoli, nawet całą gondolę można wpiąć do samochodu do fotelika, gondolę można jednym ruchem wypiąć i wnieść ze śpiącą dzidzią a stelaż z kółkami zostaje i drobna sąsiadka robi to jedną ręką, czyli to musi być lekkie![]()
Kochana jak mozesz napisz dlaczego stwierdzono u Ciebie ze blizna po cesarce moze sie rozejsc??? Ja tez pierwsza mialam cesarke, ale przy drugiej ciazy nie uslyszalam ani razu ze cos z ta blizna mogloby sie stac, przy trzeciej ciazy z reszta tez nikt mi nic takiego nie stwierdzil. Mam tez wiele znajomych ktore rodzily po cesarce i tez nigdy zadna nie miala takiego zagrozenia. Trzymam kciuki by i u Ciebie wszystko bylo w jak najlepszym porzadku!!!;-):-)
:-)
A jak na drugi dzien rano szla juz do przedszkola na 8 godzin, to chyba ze sto razy pytala sie mnie i ipewniala, czy juz na pewno nie bede "wystawac" zza drzwi 
Jedyne co mi na to cholerstwo pomaga to polozenie sie do lozka i jak najszybsze usniecie (choc nielatwo zasnac przy takim bolu).

Swoją drogą ciekawa jestem ile już mierzy moja dzidzia.