Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kurcze powiem wam że tak się przyzwyczaiłam do spacerków że wczoraj jak musieliśmy być w domu, bo lało, to nie mogłam sobie miejsca znaleźć

justa_b - to zalezy od ilu dni nie bylo kupki. No i jak Twoje Dziecie ten brak znosi (bole brzuszka, prezenie, pierdki). Nam zawsze pomaga herbatka koperkowa.
U nas w tej chwili tez jest nieco mniej kupek...
Ja troche sie denerwuje, bo widze ile wysilku Julka w robienie jej wklada
Kupki sa zwykle, aczkolwiek rozdzwiek przy ich wydalaniu jest niesamowity.
Juz troche mnie denerwuja Ci lekarze z naszej przychodni. Jeszcze jednego nie testowalismy. Z tego co pamietam, jest on tez alergologiem, wiec moze cos on pomoze. Ja jednak jestem przekonana na, no powiedzmy 89%, ze to jest jakas alergia, a nawet nietolerancja laktozy. Wczoraj podalismy jej Dicoflor30 i kupka dzis byla juz ladniejsza, w sensie, ze bez sluzu
mamusia, czyli ja, jest z niej bardzo dumna........ a znosiła to bardzo dzielnie, pierdki były non stop bez przerwy, troszkę się czasami prężyła........ a co jej pomogło
już wam pisze........ położna powiedziała mi żebym powierciła jej termometrem w pupie, nie zadziałało, a nawet pogorszyło sprawę i musiałam dzwonić po pomoc czyli moją mamę, razem wymyśliłyśmy że trzeba by jej zaaplikowac czopka, szybko kupiłyśmy zaaplikowałyśmy i poszło
termometr beeee..........Dalismy mu czopek o 14 i do tej pory nie ma kupy.Zobaczymy co sie bedzie działo w nocy.Synek narazie spi a cały dzien był pogodny.Brzuszek tez ma miekki.Jak do rana nie bedzie kupki to zrobimy malutka lewatywke.
Dlaczego czopek jeszcze nie zadziałał????:--
-
-
-
-
-(
a powiedz mi czym to się objawia u twojego synka? przekręca głowę na lewą stronę?a jeszcze dostalismy skierowanie na masaze bo maly ma przykurcz lewej strony szyjki i stad te masaze.. nie jest to grozne po prostu jakis miesien tzreba rozmasowac...
;-)