Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kurcze, Wy juz tu o kolejnych badaniach, USG, itd, a ja nawet jeszcze u lekarza nie bylam! Dopiero na srode mam pierwsza wizyte. Tu w Irlandii chyba faktycznie jakies inne podejscie jest. Kolezanka mowila mi, ze lekarz pewnie zrobi tylko ogolny wywiad i skieruje mnie do poloznej do szpitala. Ciekawe jak to wszystko bedzie przebiegac? Na razie mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze, bo nic mi nie dolega. Ale w sumie kto wie? Przerazajacy jest dla mnie troche fakt, ze w sumie zadnych badan, nawet takich podstawowych nie mialam robionych od niepamietnych czasow![]()
ja mialam jedynie rozmowe i zrobiony test ciazowy na pierwszej wizycie... dzis byla kolejna gdyrz bolal mnie brzuch i poszlam same wyniki nie sa najlepsze... ale polozna powinna sie z toba skontaktowac w ciagu 10 tygodni od pierwszej wizyty.. badanie USG powinnas miec w 12 tygodniu ciazy jezeli wszystko bedzie ok... kolejne w 20 i to ostatnie.. polozna bedzie cie odwiedzac co miesiac w twoim domu i sprawdzac twoj stan zdrowia..jezeli chcesz wiedziec wiecej jutro postaram sie cos dowiedziec na temat polskich lekarzy w polnocnej irlandii.... POZDRAWIAM GORACO I ZYCZE POWODZENIA
i teraz wracam tam kilka razy do roku odwiedzić moją kochaną rodzinkę:-) 
Witam. Nie jestem pewna, ale skoro miałam ostatni @ 10 sierpnia a teraz wyszły dwie kreseczki, to chyba jak się wszystko uda to będzie maj 2009 prawda?
Narazie byłam u lekarza ze strachyu, że za 4 dni lecę na dwa tygodnie na Kubę i czy coś mam robić, żeby było wszystko OK.
Powiedziała mi że nie może jeszcze zbadać ciąży więc narazie jest potwierdzenie testem tylko, a jak wrócę ( koniec września) to porobimy badania i USG.
Czy ja jestem w 4 tygodniu teraz? Czy są jakieś rady na długą podróż samolotem i wielkie upały żeby nie narazić fasolki?