Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie chyba zrobię ten makaronik ;-) mimo że jak mówiłam nie przepadam za tymi pomidorkami to może w tym daniu mi zasmakuje
tylko kurde muszę poczekać jak przestane piersia karmić bo tam śmietana jest :-(

Dzięki kochananormalnie w jak najprawdziwszej restauracji hihih
ładnie ustroiłaś talerz z tym makaronem ;-)
a może ty powinnaś jakąś restaurację otworzyć?
Nie pierwsza mi to mówisz (tak nieskromnie napiszę
), pewnie bym bardzo chciała ale niestety mam słomiany zapał a własna knajpa to takie przedsięwzięcie że znając mnie pewnie bym sie wypaliła w połowie drogi. Ale fakt, taka toskańska malutka ciepła knajpka łechce móją duszę
Uwielbiam włoską kuchę

:-):-)
Zła jestem na siebie że w piątek jeszcze nie poszlam do lekarza, bo naprawdę było fatalnie! nadal jest kiepsko, ale weekend to płakałam tylko i błagałam żeby mnie ktos dobił bo nawet nie miałam siły oddychać ani odkasływac a "zalewało" mi płuca, to było straszne a od kaszlu tak mnie bolały całe żebra jakby mnie ktoś normlanie bił. No nie ważne, nie będę was zalewać.
A nie dałoby się zrobić rtg w jakimś szpitalu, tak od ręki? Albo prywatnie? Ja mówię co ja bym zrobiła. Oczywiście jeśli nie będzie takiej możliwości nike ma co rwać sobie włosów z głowy.
Bo pomysłów na wystrój, przepisy i inne duperele miałabym wystarczająco