reklama

Mamy majowe 2009

pochwale się Wam, u nas panuje tradycja, że jak się ktoś obroni, to mu znajomi robią takie oto cuda podsumowujące calokształt studiow, nie związane to jest z rzeczywistym studiowaniem:-)

Załączniki

• DSCF0572.jpg
    DSCF0572.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
tsarina -kurcze rewelacyjną będziesz miała pamiątkę.. szkoda, ze u mnie nie ma takich tradycji :-(

bohaciefko - zdróweczka Ci Kochana zycze:tak: wracaj do nas cała i zdrowa

mamamatysia- teraz - jak pisalam - bede w Opolu... pewnie gdzies za tydz. moze za dwa.. W zimę raczej nie chce mi sie jechac do Krakowa, zreszta brat M przyjezdza do Boleslawca co tydzien lub dwa (doktoryzuje się w Poznaniu, wiec zahacza o B-c).
Ale na wiosne wezmiemy z M urlopik i jedziemy na tydzien (do jego brata, do jego dziadka, wszelkich cioc, wiec i ciocie z BB będą zahaczone) - napewno dam Ci szybciej znac co i jak.

Moniqsan pełne uznanie za kunszt w kuchni:tak:

M&m's dużo zdrówka kochana! Kuruj się prędziutko!

Jolu wszystkiego najlepszego dla dziewczynek! Współczuję Ci czekania na operację... Trzymaj się dzielnie, ściski dla Ciebie!

Bohaciefka wszystkiego naj dla Małgosi:-) i dużo zdrówka dla Was!

Na plamy od jedzonka mam taki oto sposób: zakładam Matiemu do jedzenia "kombinezon ochronny" czyli jeden z pajaców do tego przeznaczonych. Nie przejmuję się plamami a mały może się paciać jedzeniem jak lubi:tak:

Aga k m- No to dawaj znać jak będziesz miała ochotę na spotkano szczegóły sie dogra w odpowiednim czasie(Marzenko i inne śląskie mamy-czekam na odzew:happy:).

Tak na marginesie czy któraś z Was zna moze użytkownika wózka Cybex Topaz???
Wózek spacerowy Cybex model Topaz kolor Sand.
Szukamy spacerówki a ta wyjątkowo wpadła mi w oko.Niestety przeszukałam neta i pomocnych opini wcale:-(.Gdybyście coś wiedziały dajcie cynk.

mamamatysia - byłoby bardzo miło!!! Teraz to szykuje sie nam jednodniowa imprezka jak nic (ja, marzena Ty, tsarinka musiałaby do nas dojechac). Moj M po prostu by nas zostawił, a pewnie pozniej by po nas przyjechal:-D:-D:-D..
Oj byłoby bardzo fajnie!!!
Mamomatysia a czy Ty jesteś zmotoryzowaną mamusią? Bo ja niestety jak wszyscy wiedzą nie. No i mam problemy z dotarciem gdzieś. Ale jeśli Ty masz możliwość przyjechania do mnie to zapraszam! Teraz jeszcze nie mieszkamy u siebie, ale na początku listopada już chyba będziemy "na swoim" Więc może się spotkamy???

Jolu gratulacje dla dziewczynek!!!

Marzenko-Ja też nie jestem zmotoryzowana:zawstydzona/y:-jeszcze(kurs robiony 9 lat temu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:).Ale mam obcykane rozkłady autobusów na linii Lędziny-Katowice,Tychy-Katowice:-).I męża pracującego w Katowicach-Piotrowicach.Więc jestem na wpł mobilna;-)

Marzenko-Ja też nie jestem zmotoryzowana:zawstydzona/y:-jeszcze(kurs robiony 9 lat temu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:).Ale mam obcykane rozkłady autobusów na linii Lędziny-Katowice,Tychy-Katowice:-).I męża pracującego w Katowicach-Piotrowicach.Więc jestem na wpł mobilna;-)
Oj Kochana a ja będę mieszkała na Ligocie na Zadolu! To mąż może Cię przywieźć do mnie!!!:-):-):-):-):-)

Acha zpomniałam napisać, że ja też kurs robiłam 9 lat temu. Zdałam za pierwszym razem i na tym koniec mojej hitorii z prowadeniem auta...:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry