reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a co do mojego koloska... statystycznie musi się komuś trafić taka Calineczka - padlo na mnie - i dobrze:tak::-D:-D:-D najważniejsze, że zdrowa!!! Dzięki niej nie muszę na siłowni wzmacniać rąk, hehe... no i zawsze jakieś brzuszki się poćwiczy ;-):-)
Nie tylko Tobie, kochana...:tak::tak:;-)

Wiem Aga_k_m, że mam szczęście mając takie dzieci ale wiesz jak to jest, człowiek zawsze myśli co by było gdyby...
Mamstud moja ciąża początkowo też była bliźniacza. I również jeden zarodek przestał się rozwijać i został wchłonięty. I wiesz jak dowiezdziałam się, że będę miała bliźniaki to byłam nieszczęśliwa i płakałam. Potem jak się dowiedziałam, żę jednak bliźników nie będzie to płakałam, bo tak przyzwyczaiłam się do myśli, że będę miała dwójeczkę... A dziś już o tym nie myślę. Dziękuję Bogu, że mam zdrową i cudowną Nataszkę!!! Czasami jak popatrzę na córeczki Joli to mi się przypomni, ale ja bym chyba nie dała rady...

No szpital wydaje sie bardzo dobry...wszyscy tez sa bardzo mili......
a okno jest w kazdym pokoju....

Mamstud...oj wspolczuje Ci kochana co Ty musialas przejsc......:no:...potwierdze slowa Agi...polska rzeczywistosc.....:szok:

A powiadasz kabel....a przypadkiem Andrzejek z Gaba sie nim nie bawili....:-D:-D:-D

Wrzucam fotki mieszkanka przed urządzeniem, zaraz po wniesieniu naszych rzeczy. Mam nadzieję, że mogę w tym wątku :-) Pierwsze to salon, następne kuchnia...

Załączniki

• DSC00828.jpg
    DSC00828.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC00843.jpg
    DSC00843.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC00845.jpg
    DSC00845.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 72
o kurcze mamstud - sporo pracy wlozyliście w to mieszkanko... Podziwiam, bo tak w krótkim czasie wyczarowaliście sobie piękne królestwo - no i nawet maly książe juz okupuje swój tron;-):tak::-D PIĘKNIE!!!

o kurcze mamstud - sporo pracy wlozyliście w to mieszkanko... Podziwiam, bo tak w krótkim czasie wyczarowaliście sobie piękne królestwo - no i nawet maly książe juz okupuje swój tron;-):tak::-D PIĘKNIE!!!
Teraz to już w ogóle jest świetnie, prawie wszystko mamy już rozpakowane. Dziś sobie posprzątałam i od razu się lepiej czuję :-)

reklama
no a tak w ogóle - to oczywiście piszę do Was z moją Niunią na kolanach (obudziła się godzinę temu, i nie po myśli jej iść teraz spać)... No i sprawa wyglada TAK:

Jola - teraz to już w ogóle niczym się nie martw

mamstud - Ty normalnie - tylko szczęścia zaznasz w swoim nowym gniazdku

jak pisałam do Was posty moja Niuńka po raz 1 zkupciała mi się wieczorowo-nocna porą (zawsze z rana mamy kupki, góra do godz. 14:00) - a tu prosze... najpierw cichacz, a później piekna salwa po moich kolanach, hehehe:tak::-D
a gówienko ZAWSZE tylko szczęscie przynosi :tak::-):-):-) - wiem, że to troszkę "obzydły" temacik - ale stwierdziłam, że Was o tym poinformuje - bo sprawa Was obu wirtualnie dotyczy ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry