reklama

Mamy majowe 2009

barmanka79 wiaderko dostała Hania od jednej z cioć:-) zanim je otrzymaliśmy też oglądaliśmy filmiki na you tube, stwierdziliśmy z M. że dzieciaczki takie spokojne w nich są. Ale pierwsza kąpiel w wiaderku różniła się wielce od tego co zobaczyliśmy na internecie. I wtedy wróciliśmy do wanienki na 2 dni, jednak Hania nadal bardzo płakała. Dlatego postanowiłam, że próbujemy z wiaderkiem jeszcze raz i się udało, pierwszy raz zobaczyłam uśmiech Hanusi podczas kąpieli. Wystarczy że trzymałam Hanię za podbródek, a drugą ręką ją myłam, jak dla mnie super sprawa, dla dziecka radocha i ciepełko, bo cała jest zanurzona w wodzie, a dla mnie duża wygoda.
Jola466 domyślam się że nie jesteś w stanie nie myśleć, ale nie martw się na zapas, tak jak pisały dziewczyny na pewno będziecie pod dobrą opieką, dużo wewnętrznych sił na te trudne dla Was dni, niech szybko dla Was miną i wracajcie z Amelką całe i zdrowe do domku, przesyłam dużo pozytywnych myśli dla Ciebie! Za niedługo będzie już po i będziesz nam pokazywać swoje księżniczki dzielące się z radością kolejną zabawką:-):tak::-)

reklama
jola-super fotka jak zawsze patrze na te twoje corki to wzruszam sie iw sercu kluje,jak bedzie operacja to normalne ze bedziesz przezywac to jak kazda matka ,trzymam kciuki bedzie dobrze.

mamastud-fajne mieszkanko ,napewno sie napracowaliscie ale to wszystko dla was.

No no ono Aga_k_m ta Twoja Jaga to zdolniacha! :-) Tylko dlaczego spać nie chce?! Ja położyłam Gabę ok 20 i już 4 razy u niej byłam... Eh, taki los już mój.
A co do mieszkanka, codziennie rany gdy wstaję i otwieram oczy jestem najszczęśliwsza na świecie! :-)

ale z tego Gołoty to trolll!!! masakra... Adamek!!! Adamek!!! Adamek!!! (co by mi się M nie wtryniał, ze nie kibicuję, hehe - bo Jaga oczywiście siedzi teraz razem z M i ogląda, hihi)

No no ono Aga_k_m ta Twoja Jaga to zdolniacha! :-) Tylko dlaczego spać nie chce?! Ja położyłam Gabę ok 20 i już 4 razy u niej byłam... Eh, taki los już mój.

no widzisz - nie wiem dlaczego nie chce spac:no::sorry2: rano wstaje ok. 10:00, ale z zasypianiem jest jazda... fakt, że my z M to nocne marki, ale Ona... Przetrzymujemy ją w dzień - aby w miare malo spala... ale i to nie pomaga - jest tylko jeszcze gorsza do wytrzymania:baffled:

Nie zapomnijcie dzis czas cofamy !!!takze godz spania dluzej

dziewczyny ,szkoda ze wszystkie dzieciaczki nie spia cala noc,ale przyjdzie taki czas i sie wszystkie wyspicie:-)ja nie mam co narzekac bo moj maly spi cala noc ino jak za duzo sie pochwale to pozniej sie budzi pare razy ,wczoraj jak usnol przed 21 to wstal 9 rano.zobaczymy jak dzis bedzie spac;-)
milych snow!!!

aga, wow ale masz wyżerke z tymi batonikami :-D
wczoraj wstawiłam linka z taka herbatką z Hipp, chyba to o niej dziewczyny pisały, nie wiem na 100% bo dziś nikt się nie odezwał :-p, no ale jakby co to może zamów i zapodaj swej Calineczce może pomoże :sorry2: a jak nie to jest jeszcze jeden sposób na spanie, troche drastyczny, ale pownienin pomóc...
idź do kosza na pranie i wyciągnij takie tygodniowe robocze skarpety męża i połóż małej na nosie :-D:-D:-D
- daj znać czy zadziałało :cool:

joluś sny śnią sie na odwrót - tak więc na pewno wszystko będzie dobrze!! rozumiem że denerwujesz, pewnie nie ma osoby na tym świecie ktora by sie denerwowała taką sytuacją:-( ale zobaczysz wszystko będzie dobrze, a za 10 lat będziesz córci tą historię opowiadać jako bajeczkę na dobranoc ;-) my wszystkie tu jesteśmy całym sercem z wami :****
co do lekarza - tak płace za wizyty, 50e

mamstud, no że tak powiem .. szpitalne warunki mnie urzekły :baffled:
ale bałaganik :-D potem dla porównania musisz wstawić foteczki jak już się urządzicie.. ja sie przeprowadzać mogę, pakować mogę - ale za chiny ludowe nie cierpie się rozpakowywać :baffled::wściekła/y::wściekła/y: tysiąc razy się zastanawiam gdzie co postawić, a potem i tak latam i przekładam :sorry2: niecierpie tego :-p a powiedz mi bo widze na foteczkach że kuchnie to wy macie już tam mebelki i lodówkę - to było w standardzie mieszkania jak kupiliście?
bo powiem ci że moja kol kupowała w Szczecinie nowiuśkie mieszkanie i nawet zlewu ani kibelka nie mieli, podłoga - goły beton :shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry