patik80
Fanka BB :)
barmanka79 wiaderko dostała Hania od jednej z cioć:-) zanim je otrzymaliśmy też oglądaliśmy filmiki na you tube, stwierdziliśmy z M. że dzieciaczki takie spokojne w nich są. Ale pierwsza kąpiel w wiaderku różniła się wielce od tego co zobaczyliśmy na internecie. I wtedy wróciliśmy do wanienki na 2 dni, jednak Hania nadal bardzo płakała. Dlatego postanowiłam, że próbujemy z wiaderkiem jeszcze raz i się udało, pierwszy raz zobaczyłam uśmiech Hanusi podczas kąpieli. Wystarczy że trzymałam Hanię za podbródek, a drugą ręką ją myłam, jak dla mnie super sprawa, dla dziecka radocha i ciepełko, bo cała jest zanurzona w wodzie, a dla mnie duża wygoda.
Jola466 domyślam się że nie jesteś w stanie nie myśleć, ale nie martw się na zapas, tak jak pisały dziewczyny na pewno będziecie pod dobrą opieką, dużo wewnętrznych sił na te trudne dla Was dni, niech szybko dla Was miną i wracajcie z Amelką całe i zdrowe do domku, przesyłam dużo pozytywnych myśli dla Ciebie! Za niedługo będzie już po i będziesz nam pokazywać swoje księżniczki dzielące się z radością kolejną zabawką:-)
:-)
Jola466 domyślam się że nie jesteś w stanie nie myśleć, ale nie martw się na zapas, tak jak pisały dziewczyny na pewno będziecie pod dobrą opieką, dużo wewnętrznych sił na te trudne dla Was dni, niech szybko dla Was miną i wracajcie z Amelką całe i zdrowe do domku, przesyłam dużo pozytywnych myśli dla Ciebie! Za niedługo będzie już po i będziesz nam pokazywać swoje księżniczki dzielące się z radością kolejną zabawką:-)
:-)
rano wstaje ok. 10:00, ale z zasypianiem jest jazda... fakt, że my z M to nocne marki, ale Ona... Przetrzymujemy ją w dzień - aby w miare malo spala... ale i to nie pomaga - jest tylko jeszcze gorsza do wytrzymania

, no ale jakby co to może zamów i zapodaj swej Calineczce może pomoże 

serio????