Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, chyba kupie ten sprzętMąż też sie napalił.
mam nadzieje ze zamiast uspokojenia nie bede sie dodatkowo denerwowac, np że za szybko bije serce albo za wolno alebo że w ogóle nie moge usłyszeć...![]()

suwaczek generujesz np na stronie Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę wwwWitaj kochana. Ja też zawsze przed wizytą sie denerwuje, zadaje sobie setki pyatań czy wszystko z dzidzią dobrze. Chce zmienić ginekologa bo z moją doktor nie mam kontaktu jak coś się dzieje, ale mam dylemat bo nie wiem do kogo się przepisać i w jakim szpitalu będę rodzić. Ja cały czas biorę luteinę i dużo leże, teraz nawet nie wychodzę bo mam zapalenie pęcherza.
Będzie dobrze zobaczysz. :-)
Sheeppy mam pytanie ,jak wstawiasz zdięcia i te wszystkie obrazki ? Pozdrawiam Cie gorąco w te zimne popołudnie.

tylko trzeba wyszukać dzidziusia w brzuszku i jego klatki piersiowej, bo celując w puste albo w nóżkę nie usłyszymy

Maluszki już są coraz silniejsze....a ryzyko coraz mniejsze...więc powodów do radości mamy pełen worek...korzystajmy z tego i dajmy naszym Motylkom poczucie, że jesteśmy o nie spokojne....tym bardziej, że w większości każdej z nas brzuszki rosną......A tym, którym nie rosną....na pewno niebawem wystrzelą jak piękne pąki, które rozkwitają prawie w oczach :-)

Ale ja jak chyba każda kobieta lubie robic zakupy więc to sama przyjemność 

Starość w progi - rozum w nogi. 

, pytałam czy tatuś może być przy usg żeby też maleństwo obejrzeć, to powiedział że nie, że zobaczy sobie na zdjęciu.. a to w sumie dobry lekarz, i słono płacę za wizytę
nie wiem, skąd ma takie dziwactwo, moze jakiś uraz, może ktoś mu kiedyś dał w twarz jak badał ginekologicznie kobietę?