reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

kurcze dziewczyny piszecie jak szalone....... czy wy spać nie możecie?? moje dziecko nie daje mi chwili wytchnienia w nocy o 22.30 poszłam spac, a o 23 było juz karmienie, wiec pospałam pół godzinki

MNÓSTWO CAŁUSKÓW DLA KASIULI

aneteczka- zgłoszenie do administratora, juz wysłałam gdybym sama mogła utworzyc taki watek to juz bym to zrobiła, ale nie mogę. I tez jestem na maxa wnerwiona powrotem do pracy, wszystko mi sie spierdzieliło, ale tez nie chce tu pisac :-(

marychna21- ja mam to samo :-(

tsarina- strasznie mi przykro kochana :-(

ela123456- nie odpowiedzialna kobieta, naprawde brak słów:dry:

aga- oj potrzeba ci teraz duzo cierpliowosci :sorry:

mamamatysia- dzieciaki to maja rozne pomysly..........:eek:

moniqsan - super, że już jestescie dziewczynki :-) kurcze a tego nexta to ci zazdroszcze :sorry2: ja to sobie moge pomarzyc o takich ciuszkach, do warszawy za daleko a jesli chodzi o allegro to maja takie ceny, ze daj spokoj :-(

agakm- wiesz co ja juz tez opadam z sil przy moim skarbie....... tego jej marudzenia, ciaglego wstawania w nocy :wściekła/y:

m&ms- super, że wyjazd się udał ;-)obrączki śliczne

jola466- jeny to smutne, trzymaj sie dzielnie :happy2: a te smsy to juz przegiecie co ona ma 12 lat zeby takie slowa pisac, nie powazna kobieta

reklama
Jak zwykle mam dużo do nadrabiania ;-) widzę, że jak dzieciaczki zasypiają to mamusie na BB szaleją :-)

*AgA* może porozmawiaj z mężem, powiedz mu, że Ci ciężko jak widzisz, że nie ma chęci na nic...
Powodzenia na egzaminie :tak:

mamamatysia to fajnie, że uświadamiacie Mateusza. Myślę, że to właśnie rodzice powinni rozmawiać z dziećmi o takich sprawach, a nie że dziecko później dowiaduje się bzdur od kolegów..

jola466 zakupy dla dziewczyn bardzo fajne, szczególnie mata mi się podoba :-) nie dziwię się, że mężowi nie chce się rozmawiać z teściową, chociaż powinien to w końcu z nią załatwić, tym bardziej, że ona nadal swoje i ciągle Cię oskarża o te kłótnie, trochę zachowuje się jak mała dziewczynka z tym smsem, że " jak umrze... "

moniqsan nie dziwne, że babcia dumna, że wnuczka tak się do niej przyzwyczaiła :tak: mam nadzieję, że sytuacja z Lilianką się nie pogorszy i w końcu przestanie marudzić. A współczuję Ci, że teraz jesteś sama z małą.. ja bym chyba nie wytrzymała tyle czasu sama z dzieckiem, zwariowałabym po kilku dniach :dry:

m&m's śliczne obrączki! :tak:

Nina27 wszystkiego najlepszego dla Kasi !! :-)

Zuzia kończy dzisiaj pół roku. Ten czas tak szybko zleciał, że nawet nie wiem kiedy :-)
Malutka teraz śpi, a ja korzystam z chwili wolnego i siedzę na BB, zaraz jednak lecę wypić jakąś kawkę i coś zjeść, bo później już pewnie nie zdążę..

nina27 wszystkiego naj naj naj dla Kasi!!! Niech zdrowo rośnie!

Widzę, że klub AA debatował o teściowej joli.... co za babsztyl, eh... Trzymaj się kochana!

m&m's obrączki piękne, kurcze, w co ja się ubiorę na Wasz ślub?! :-)

A my dziś idziemy na szczepienie, ważenie i mierzenie. Oj, już się boję, mała pewnie będzie ryczeć... Pogoda dziś okropna! Pada, wieje, zimno, popędzę do przychodni i do domku, ze spaceru nici....
Wszystko mnie boli po aerobiku - cuudnie! :-) No i znowu chudłam kg, do mojego celu (pierwszego etapu) jeszcze 10....

moniko skoro mąż w domu, to na pewno jesteś już ubrana, tylko później nie płacz, że masz 15 stron do nadrobienia :-)
Miłego dnia Majóweczki!

100 lat dla Kasieńki!!!

Jolu a może teściowej wariują hormony - klimakterium:confused:
m&m's normalnie zazdroszczę tej ślubnej gorączki - ehhh....przeżyć to jeszcze raz:-D

M. zdzielę jeszcze kulami i nie ma co dziewczyny przepraszać za akceptacje tego pomysłu (czasami sam mówi żebym tak zrobiła):tak:
Ulżyłam sobie robiąc mu zastrzyk w brzuch i wcale nie starałam sie zeby nie bolało,:wściekła/y:
no i nie ruszylam palcem zeby pomoc mu sie rozebrac i polozyc...wiem to wredne ale zasłuzył:sorry2:

Dzis była tłukaca noc....Zosia kilka razy sie obkreciła w kazdym rogu łózeczka spała...ehhhh....chce 2 dni wolnego:-(

Zosia jest urocza ma od zawsze grzechotke która lubi sie bawic i za kazdym razem jakja jej daje to robi takie oczy jakby ja pierwszy raz widziała i cieszy sie.:-D
A poza tym ma jeszcze jedna dziwna zabawe:confused: krzyczy ale to drze sie:szok: normalnie podoba jej sie jej własny krzyk ale robi to tak głosno ze az słysze jak zdziera jej sie gardło, zagłusza wszystko i wszystkich
Inne dzieci tez tak robia czy tylko moje trenuje wokal do zespołu metalowego?:shocked2:
ocho moje drugie wredne marudzace dziecko sie budzi i wola o kawe.....na razie zmykam
:tak:

Witam dziewczynki.
Monisiu-Mały terrorysta dawał w nocy czadu i padam na buźkę:growl:.

Kurcze...wiecie co...przyslala wlasnie esemesa ze wlasnie sobie wyszla na miasto i jak zginie to na jej pogrzeb nie bedziemy musieli sie spieszyc......:szok::szok::szok::szok:.....no normalnie jestem w szoku...juz kiedys cos takiego bylo ze pisala nam ...a jak umre.......:no:

No i co ja mam sobie o takim czymś myśleć...mąż tez się zdenerwował....:no::no::no:.....nie wiemy co robic....
Jolu-Ja bym jej odesłał wszystkie rzeczy,którymi Was uraczyła i przez jakiś czas ograniczyła kontakty(Twoje i dziewczynek-bo maż to musi sam zadecydować).Może kobita wreszcie zacznie "coś kumać" a jeśli nie to przynajmniej Ty bedziesz spokojniejsza.
Joannn-Co do wiaderka to jest świetne tylko spróbuj do niego włożyć 72 cm dziecko:sorry:
Nino27,Anetko 551-
SERDECZNE ŻYCZENIA DLA KASI I ZUZI Z OKAZJI
ICH MAŁEGO ŚWIĘTA.RAZEM Z FILIPKIEM ŚLEMY GORĄCE BUZIACZKI:-):-):-).
Idę trochę ogarnąć siebie i domek.Będę zaglądała.

Mamstud ,jeszcze nie dojechał ale jest w drodzę. Ubrana nie jestem bo walczę z telefonem.Muszę potwierdzić wizytę Tomka u neurologa.Pipy w szpitalu cały czas ucinają rozmowe.Jak się dodzwonie to odkładają słuchawkę:wściekła/y:
Znowu mnie rozśmieszasz.Myśle,że do czerwca upatrzysz sobie jakąś kreację na ślub m&ms. :-D

*Aga* Gaba też tak wrzeszczy, nawet w tej chwili :-) Może pójdzie w stronę gustu mamy i będzie słuchać ostrego black metalu :-), teraz tylko trenuje :-)
A M zdziel jeśli i jemu i Tobie to pomoże....

mamamatysia ogarnij i szybko wracaj :-)

Mamstud ,jeszcze nie dojechał ale jest w drodzę. Ubrana nie jestem bo walczę z telefonem.Muszę potwierdzić wizytę Tomka u neurologa.Pipy w szpitalu cały czas ucinają rozmowe.Jak się dodzwonie to odkładają słuchawkę:wściekła/y:
Znowu mnie rozśmieszasz.Myśle,że do czerwca upatrzysz sobie jakąś kreację na ślub m&ms. :-D
może one się bawią w głuchy telefon, a Ty nie skumałaś? :-)

reklama
Do góry