kurcze dziewczyny piszecie jak szalone....... czy wy spać nie możecie?? moje dziecko nie daje mi chwili wytchnienia w nocy o 22.30 poszłam spac, a o 23 było juz karmienie, wiec pospałam pół godzinki
MNÓSTWO CAŁUSKÓW DLA KASIULI
aneteczka- zgłoszenie do administratora, juz wysłałam gdybym sama mogła utworzyc taki watek to juz bym to zrobiła, ale nie mogę. I tez jestem na maxa wnerwiona powrotem do pracy, wszystko mi sie spierdzieliło, ale tez nie chce tu pisac :-(
marychna21- ja mam to samo :-(
tsarina- strasznie mi przykro kochana :-(
ela123456- nie odpowiedzialna kobieta, naprawde brak słów
aga- oj potrzeba ci teraz duzo cierpliowosci
mamamatysia- dzieciaki to maja rozne pomysly..........
moniqsan - super, że już jestescie dziewczynki :-) kurcze a tego nexta to ci zazdroszcze
ja to sobie moge pomarzyc o takich ciuszkach, do warszawy za daleko a jesli chodzi o allegro to maja takie ceny, ze daj spokoj :-(
agakm- wiesz co ja juz tez opadam z sil przy moim skarbie....... tego jej marudzenia, ciaglego wstawania w nocy
m&ms- super, że wyjazd się udał ;-)obrączki śliczne
jola466- jeny to smutne, trzymaj sie dzielnie
a te smsy to juz przegiecie co ona ma 12 lat zeby takie slowa pisac, nie powazna kobieta
MNÓSTWO CAŁUSKÓW DLA KASIULI
aneteczka- zgłoszenie do administratora, juz wysłałam gdybym sama mogła utworzyc taki watek to juz bym to zrobiła, ale nie mogę. I tez jestem na maxa wnerwiona powrotem do pracy, wszystko mi sie spierdzieliło, ale tez nie chce tu pisac :-(
marychna21- ja mam to samo :-(
tsarina- strasznie mi przykro kochana :-(
ela123456- nie odpowiedzialna kobieta, naprawde brak słów

aga- oj potrzeba ci teraz duzo cierpliowosci

mamamatysia- dzieciaki to maja rozne pomysly..........

moniqsan - super, że już jestescie dziewczynki :-) kurcze a tego nexta to ci zazdroszcze
ja to sobie moge pomarzyc o takich ciuszkach, do warszawy za daleko a jesli chodzi o allegro to maja takie ceny, ze daj spokoj :-(agakm- wiesz co ja juz tez opadam z sil przy moim skarbie....... tego jej marudzenia, ciaglego wstawania w nocy

m&ms- super, że wyjazd się udał ;-)obrączki śliczne
jola466- jeny to smutne, trzymaj sie dzielnie
a te smsy to juz przegiecie co ona ma 12 lat zeby takie slowa pisac, nie powazna kobieta

normalnie podoba jej sie jej własny krzyk ale robi to tak głosno ze az słysze jak zdziera jej sie gardło, zagłusza wszystko i wszystkich
.