Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, jak byłam w ciazy to mi obiecywała, a tu co za 3 tyg musze byc w pracy a ona mi wyjezdza z takimi tekstami, poprostu rece opadaja , chce mi się wyć 

Ma tam jakies problemy w domu i wiem o tym, ale ma je nie od dzis i nie od wczoraj a teraz kuzwa łaskawie tak nam oswiadczyła, no i mam problem, nie wiem co zrobic, tesciowie mówią , że się zajmą mała, ale nie chcę z jednej strony ich obarczać, a co do oipiekunki to w ogole jakas masakra, szwagierka szuka, ale chca taka kase ze to sie w głowie nie miesci, ona potrzebuje tylko na 18 godzin tygodniowo bo jest nauczycielką a chcą 600- 700 zł, to ja na 40 tygodniowo mam zapłacić 1200- 1400, odpada wolę już iść na macierzyńskie, chociaż wiem, że z jednej pensji byłoby nam trudno, jak będzie trzeba to cóż sprzedamy samochód i będe siedzieć z małą :-
mogła Wam wcześniej powiedzieć, a nie jak twój M do niej dzwoni a ona z taką informacja wyskakuje.