m&m's
Entuzjast(k)a
Bosz jaką wy wenę macie
:-). Niestety widzę że od rana raczej przygnębiajace tematy się przewijają.
Po pierwsze jolu, zgadzam się z agą_k_m, przestań ty takie głupoty sobie do głowy wkładać jak wyrzuty sumienia i obwinianie siebie!! nosz naprawdę nie masz co robić!!!
Ja na szczęście teściową mam fajną, ale moja babcia (od strony ojca) to taka zołza że aż słów brak
. Opisze może kiedyś na zamkniętym, bo to zbyt osobiste. Ale powiem tylko że niestety nie miałam innego wyjścia niż po prostu kompletnie i całkowicie zerwać z nią kontakt. Przykre to, ale przynajmniej dla mnie zdrowsze.
Co do spania, to bardzo współczuje wszystkim których maluchy wstają po kilka a nawet kilkanaście razy w ciągu nocy
:-(. Maja tak miała do 4 miesiąca! i wiem jaki to koszmar.

i trzymać się dzielnie kobiety!!:-):-):-):-)

u Mnie dziś pogoda cudna!! słoneczko takie świeci że szok. Czekam na Mikołaja i pójdziemy o szkole nad morze. Juhuski.:-):-)
:-). Niestety widzę że od rana raczej przygnębiajace tematy się przewijają.
Po pierwsze jolu, zgadzam się z agą_k_m, przestań ty takie głupoty sobie do głowy wkładać jak wyrzuty sumienia i obwinianie siebie!! nosz naprawdę nie masz co robić!!!
Ja na szczęście teściową mam fajną, ale moja babcia (od strony ojca) to taka zołza że aż słów brak

. Opisze może kiedyś na zamkniętym, bo to zbyt osobiste. Ale powiem tylko że niestety nie miałam innego wyjścia niż po prostu kompletnie i całkowicie zerwać z nią kontakt. Przykre to, ale przynajmniej dla mnie zdrowsze.Co do spania, to bardzo współczuje wszystkim których maluchy wstają po kilka a nawet kilkanaście razy w ciągu nocy
:-(. Maja tak miała do 4 miesiąca! i wiem jaki to koszmar.

i trzymać się dzielnie kobiety!!:-):-):-):-)

u Mnie dziś pogoda cudna!! słoneczko takie świeci że szok. Czekam na Mikołaja i pójdziemy o szkole nad morze. Juhuski.:-):-)

.Zęby chciałam umyć pianką do golenia mojego M a we włosy zamiast jedwab wtarłam antyperspirant
Tsarinko-Dowcip pierwsza klasa.Muszę go babci sprzedać tak żeby moja T słyszała;-)
i tak się zastanawiam właśnie czy to narazie przeczekać