Tsarina moje kondolencje
m&m's witam Cie po urlopiku, no i przysłowie wszędzie dobrze ale w domu najlepiej jak najbardziej na czasie, dobrze ze zdrówko wróciło, obrączki piękne
ela123456 mądrego masz synka szkoda tylko ze dorośli nie zareagowali jak się należy i to jeszcze na terenie szkoły, a co do edukacji seksualnej to widać że nie chce próżnować
mamstud Ty miałaś ubaw z kobitki, a jak czytałam Twój post to jakbym siebie widziała, zanim zatrybie układ patrząc na prowadzącą która stoi naprzeciw mnie to się zajęcia kończą, i to wcale nie jest śmieszne,
do klubu AA polecam mołdawskie wino czerwone półsłodkie „Czarny doktor” pyszne z posmakiem suszonych śliwek, niestety na razie degustuję najwyżej pół kieliszka od czasu do czasu
Nina27 wszystkiego naj dla Kasi z okazji wspólnych 6 miesięcy, Hania też ssie paluszki ale jak ma atak bolących dziąseł, chyba że dorwie mój palec
ankzoc rzeczywiście nieładnie zachowała się Twoja ciotka, ale może teściowie to całkiem dobry pomysł na opiekunów dla Mai, jeśli sami Wam to proponują, przynajmniej na sam początek zanim nie znajdziesz kogoś innego, najważniejsze że na chwilę obecną masz jakieś wyjście awaryjne. Nie załamuj się tak jak malinka napisała początek jest trudny a potem się poukłada.
Tikanis grono mam powracających do pracy się powiększa, i mnie to czeka już 17, sesja zdjęciowa z Kubusiem wspaniała, a synek wykapana mamusia:-)
jola466 wiesz nie mogę się nadziwić że Twoja teściowa tak się zachowuję, moim zdaniem nie warto się nią w ogóle przejmować, ona posuwa się do szantażu emocjonalnego i pewnie myśli że to będzie dobry sposób żebyście się zachowywali jak ona Wam zagra, byle Twój M. był po Twojej stronie, a tak zignorować, szkoda Twoich nerwów

mamamatysia widzę że i Twoja teściowa ma swoje za uszami :-(