Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze, a ile ma Twoja mała...cholera to moja też w takim razie ma niedowagę...ale nic mi lekarz nie mówiłA my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczrkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...
Co robić!??!!? :-(

A my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...
Co robić!??!!? :-(
.To chyba ja mam takiego"wszystkopożeracza"