hej dziewczyny, jestem po rozmowie z tesciami, powiedzieli, że nie pozowlą oddac małej w obce ręce ani do żlobka i że będą się nią zajmować i nie mamy robić problemów, powiem szczerze, że bardzo się ucieszyłam to idealne wyjście dla nas, Maja będzie miała najlepszą opiekę na świecie, ja będę spokojna, no i finansowo nie będziemy stratni :-):-):-) nie myslałam, że tak szybko to się ułoży

Co do cioci to bez komentarza, jak potrzebowała wielokrotnie pomocy to wiedziała gdzie zaprzeproszeniem tyłek wtulić a teraz się tak wypięła, ale nie ma problemu jeszcze przyjdzie poprosić o pomoc, odwdzieczymy jej się
No i tesciowie powiedzieli zebysmy kupili łóżeczko/kojec dla małej w zwiazku z tym ze maja pieska w domu, ktory jest starsznie za maja i ciegle by ja lizał po buzi raczkach i woleliby zeby mała swoje zabawki miala w kojcu no i sama tez sie w nim bawila, wiec jestem na etapie poszukiwania kojca/lozeczka moze doradzicie mi jakis nie drogi??
agakm- kurcze szkoda, ze ty nie możesz liczyć na tesciową, ale super, ze masz taka zaradna babcie, powiem ci, ze ja mam babcię ktora ma 77 lat i tez by nie było problemu jesli mialaby zostac z Maja, ale niestety nie mieszka w naszym miescie
patik80- u mnie wlasnie zaczal padac snieg wieczorem i juz jest bialo. Ja tez myslalam o zakupie sanek, ale jeszcze nie przegladalam
florencja- jesli mialabym tyle zaplacic to na pewno nie poszlabym do pracy, ale napisałam juz wyzej ze moj problem sie roziwazal :-), a co do karmienia tak mala jest na cycu , jestes z pomorza a można wiedziec z jakiego miasta??
owca121- tak ja tez jestem za ty zeby maciezynski trwal rok!!!
mamamatysia- mam naprawde cudownych tesciow, nigdy sie znimi nie klocilismy, zawsze nam pomagaja i wspieraja, martwia o nas jak o dzieciaki. Jak do nich chodzimi to zawsze cukierki mi do kieszeni wkladaja sa naprawde super, traktuja mnie jak corcie i poraz kolejny pokazali jacy sa WIELCY, zajma sie Mają opisałam wszytsko wyżej. Zdjecie rewelka

, do zamknietego maja dostep dziewczyny ktorych nicki podalam administratorce. Moja Maja też jest wszystkożerna
tikanis- dużo zdrówka dla kubusia
ela123456- super wierszyk
jola466- powiem ci ze pisałam kilkakrotnie, ze watek ma byc tu, ale niestety nie ma :-(, no cóż dobrze, że w ogóle jest, bo nie bardzo chcieli go utworzyć, bo jeden zamkniety juz jest :-( wymienialam meile z administratorka i udało sie

A nie wiem czy dziewczyny z tamtego watku tez maja dostep czemu tak myslisz??
m&ms- pochwal sie kochana , najwazniejsza ze tobie sie podoba, to ty masz kochana byc zadowolona i czuc sie slicznie. Kochana suknie jest CUDOWNA
uwielbiam takie proste, klasyczne, Ja sama mialam taka skromna prosta suknie na swoim slubie i powiem ci szczerze, ze takie prezentuja sie najpiekniej, na pewno bedziesz wygladac slicznie. Moja Maja też jest wszystkożerna
mamstud- ojejka niunia faktycznie nie wazy tak wiele, moze powinnas podac jej troszke mleczka sztucznego, a moze poprostu taka jej uroda
ewka82- byłas z małym na dworzu? bo u nas jest straszny wiatr i zimno, nie miałam kremu na zimę dla małej i też miała czerwone policzki