reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamstud ja bym z cyca nigdy nie zrezygnowala nie ma nic lepszego i zdrowszego niz nasze mleczko,moze bedzie drobna dziewczynka:tak:
m&ms moim zdaniem sukienka jest cudna tez nie lubie takich bufiastych ta jest skromna ale jakze urocza:tak:

Musze spadać raczej spać obowiązków nie spełniam bo plasterki leża w pudełeczku zamiast na mojej dupce a dzidziusia drugiego narazie nie chce :-)także pościmy

ewka82 jeszcze tylko Tobie odpisze niekoniecznie może to od zimna Kamilkowi tak się robi jak jest mróz ale on jest atopowcem więc może jednak to jakieś uczulenie heh ale pokręciłam :-)

hej dziewczyny, jestem po rozmowie z tesciami, powiedzieli, że nie pozowlą oddac małej w obce ręce ani do żlobka i że będą się nią zajmować i nie mamy robić problemów, powiem szczerze, że bardzo się ucieszyłam to idealne wyjście dla nas, Maja będzie miała najlepszą opiekę na świecie, ja będę spokojna, no i finansowo nie będziemy stratni :-):-):-) nie myslałam, że tak szybko to się ułoży :happy2:
Co do cioci to bez komentarza, jak potrzebowała wielokrotnie pomocy to wiedziała gdzie zaprzeproszeniem tyłek wtulić a teraz się tak wypięła, ale nie ma problemu jeszcze przyjdzie poprosić o pomoc, odwdzieczymy jej się :oo:

No i tesciowie powiedzieli zebysmy kupili łóżeczko/kojec dla małej w zwiazku z tym ze maja pieska w domu, ktory jest starsznie za maja i ciegle by ja lizał po buzi raczkach i woleliby zeby mała swoje zabawki miala w kojcu no i sama tez sie w nim bawila, wiec jestem na etapie poszukiwania kojca/lozeczka moze doradzicie mi jakis nie drogi??

agakm- kurcze szkoda, ze ty nie możesz liczyć na tesciową, ale super, ze masz taka zaradna babcie, powiem ci, ze ja mam babcię ktora ma 77 lat i tez by nie było problemu jesli mialaby zostac z Maja, ale niestety nie mieszka w naszym miescie

patik80- u mnie wlasnie zaczal padac snieg wieczorem i juz jest bialo. Ja tez myslalam o zakupie sanek, ale jeszcze nie przegladalam

florencja- jesli mialabym tyle zaplacic to na pewno nie poszlabym do pracy, ale napisałam juz wyzej ze moj problem sie roziwazal :-), a co do karmienia tak mala jest na cycu , jestes z pomorza a można wiedziec z jakiego miasta??

owca121- tak ja tez jestem za ty zeby maciezynski trwal rok!!!

mamamatysia- mam naprawde cudownych tesciow, nigdy sie znimi nie klocilismy, zawsze nam pomagaja i wspieraja, martwia o nas jak o dzieciaki. Jak do nich chodzimi to zawsze cukierki mi do kieszeni wkladaja sa naprawde super, traktuja mnie jak corcie i poraz kolejny pokazali jacy sa WIELCY, zajma sie Mają opisałam wszytsko wyżej. Zdjecie rewelka :-D, do zamknietego maja dostep dziewczyny ktorych nicki podalam administratorce. Moja Maja też jest wszystkożerna :-D

tikanis- dużo zdrówka dla kubusia

ela123456- super wierszyk :-D

jola466- powiem ci ze pisałam kilkakrotnie, ze watek ma byc tu, ale niestety nie ma :-(, no cóż dobrze, że w ogóle jest, bo nie bardzo chcieli go utworzyć, bo jeden zamkniety juz jest :-( wymienialam meile z administratorka i udało sie :happy2:
A nie wiem czy dziewczyny z tamtego watku tez maja dostep czemu tak myslisz??

m&ms- pochwal sie kochana , najwazniejsza ze tobie sie podoba, to ty masz kochana byc zadowolona i czuc sie slicznie. Kochana suknie jest CUDOWNA
uwielbiam takie proste, klasyczne, Ja sama mialam taka skromna prosta suknie na swoim slubie i powiem ci szczerze, ze takie prezentuja sie najpiekniej, na pewno bedziesz wygladac slicznie. Moja Maja też jest wszystkożerna :-D

mamstud- ojejka niunia faktycznie nie wazy tak wiele, moze powinnas podac jej troszke mleczka sztucznego, a moze poprostu taka jej uroda

ewka82- byłas z małym na dworzu? bo u nas jest straszny wiatr i zimno, nie miałam kremu na zimę dla małej i też miała czerwone policzki

reklama
Ewka- mojemu Miłoszkowi też czasami czerwone policzki sie robią, tylko wydaje mi sie że od ciepła. W sumie w domu mam 22st C wiec nie za wiele, ale zauwazyłam że zawsze po butelce ma to przez jakąś godzine. Dziwne, bo wcześniej nie miał tak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry