sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
i ja witam wszystkie mamusieWitajcie wszystkie mamusie 2009
serdecznie witam i z przyjemnością otwieram nasz nowy wątek:-)
mam termin na 1 maja :-)
dziś dowiedziałam się, że zostanę nią po raz drugi, termin 19 maja

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ja witam wszystkie mamusieWitajcie wszystkie mamusie 2009
serdecznie witam i z przyjemnością otwieram nasz nowy wątek:-)
mam termin na 1 maja :-)

Własnie odebrałam wyniki Beta HCG. 2246. Czyli ciąża wczesna, ale potwierdzona. Własnie znalazłam równiez plamienie, ale mnie lekarka pocieszyła że tak może być więc się nei martwię. Chyba pójde wcześniej do domu i odpocznę przede mną za 3 długa podróż na Kubę.
Ciesze się i martwię, ale chyba bardziej cieszę !! JUPI!!

Witajcie:-)
Od jakiegoś czasu Was podczytuje mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu po wizycie u gina będę się mogła do Was oficjalnie zapisać;-)
Mam do Was pytanie odnośnie bólów brzucha tzn. czasem zakłują mnie jajniki, coś pociągnie (tak jest kilka razy dziennie) nie jest to jakiś straszny ból ale nie wiem czy to jest normalne? Wizytę u lekarza mam dopiero 18 września. Czy powinnam iść wcześniej?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedz.
i nie wiem czy cos z tym zrobic. Dobrze sie czuje, nie mam goraczki ani nic. Jem banany, czekolade i inne zatrzymujace produkty i nic. Jakies rady?Jesli to twoj lekarz to zadzwon i spytaj sie go przez telefon co mysli. on bedzie wiedzial najlepiej. Mnie brzuch zabolam tylko kilka razy na samym poczatku. Tak jak przed okresem i sie skonczylo.
Za to mam przeciwienstwa zatwadzenia..Pluska mi w jelitachi nie wiem czy cos z tym zrobic. Dobrze sie czuje, nie mam goraczki ani nic. Jem banany, czekolade i inne zatrzymujace produkty i nic. Jakies rady?
Dorotko a bierzesz żelazo bo cos wyczytalam ze jak bierzesz zelazo to trzeba w czasie posilku jesc albo tuz po
Biore elevit. Zestaw witamin dla kobiet w ciazy. Tam jest zelazo. Zaczelam brac w zeszly piatek i tak mniej wiecej dwa dni potem zaczely sie prblemy. Moze przestac? Przepisalam mi te leki ginekolog w Polsce. Tu w Iralndii jak sie jest zdrowym, to nic nie przepisuja.