reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Własnie odebrałam wyniki Beta HCG. 2246. Czyli ciąża wczesna, ale potwierdzona. Własnie znalazłam równiez plamienie, ale mnie lekarka pocieszyła że tak może być więc się nei martwię. Chyba pójde wcześniej do domu i odpocznę przede mną za 3 długa podróż na Kubę.
Ciesze się i martwię, ale chyba bardziej cieszę !! JUPI!!

Z drugiej strony ja nawet lekkiego krwawienia nie zostawilabym nawet jesli lekarz by pocieszal

Halli hallo :)

pamietacie nas jescze? nie pisalam ostatnio, bo wyskoczylismy spontanicznie na kilka dni nad morze i nie mialam dostepu do internetu. Wczoraj pozno wieczorem wrocilismy, a terazw koncu znalazlam chwilke i do was zagladam:)

Witam serdecznie i ogromniascie gratuluje wszytskim nowym majoweczkom:tak:

Witajcie:-)
Od jakiegoś czasu Was podczytuje mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu po wizycie u gina będę się mogła do Was oficjalnie zapisać;-)
Mam do Was pytanie odnośnie bólów brzucha tzn. czasem zakłują mnie jajniki, coś pociągnie (tak jest kilka razy dziennie) nie jest to jakiś straszny ból ale nie wiem czy to jest normalne? Wizytę u lekarza mam dopiero 18 września. Czy powinnam iść wcześniej?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedz.

Jesli to twoj lekarz to zadzwon i spytaj sie go przez telefon co mysli. on bedzie wiedzial najlepiej. Mnie brzuch zabolam tylko kilka razy na samym poczatku. Tak jak przed okresem i sie skonczylo.
Za to mam przeciwienstwa zatwadzenia..Pluska mi w jelitach:baffled: i nie wiem czy cos z tym zrobic. Dobrze sie czuje, nie mam goraczki ani nic. Jem banany, czekolade i inne zatrzymujace produkty i nic. Jakies rady?

Jesli to twoj lekarz to zadzwon i spytaj sie go przez telefon co mysli. on bedzie wiedzial najlepiej. Mnie brzuch zabolam tylko kilka razy na samym poczatku. Tak jak przed okresem i sie skonczylo.
Za to mam przeciwienstwa zatwadzenia..Pluska mi w jelitach:baffled: i nie wiem czy cos z tym zrobic. Dobrze sie czuje, nie mam goraczki ani nic. Jem banany, czekolade i inne zatrzymujace produkty i nic. Jakies rady?

ja wlasnie przeszukuje internet zeby cos ci pomoc

Dorotko a bierzesz żelazo bo cos wyczytalam ze jak bierzesz zelazo to trzeba w czasie posilku jesc albo tuz po

Biore elevit. Zestaw witamin dla kobiet w ciazy. Tam jest zelazo. Zaczelam brac w zeszly piatek i tak mniej wiecej dwa dni potem zaczely sie prblemy. Moze przestac? Przepisalam mi te leki ginekolog w Polsce. Tu w Iralndii jak sie jest zdrowym, to nic nie przepisuja.

Dorota IRL- nie wiem czy u was jest ale moze sprobuj PREGNACARE ja juz druga ciaze to biore i jest ok zawiera olik i zestaw witamin dla kobiet w ciazy:-)

Biore elevit. Zestaw witamin dla kobiet w ciazy. Tam jest zelazo. Zaczelam brac w zeszly piatek i tak mniej wiecej dwa dni potem zaczely sie prblemy. Moze przestac? Przepisalam mi te leki ginekolog w Polsce. Tu w Iralndii jak sie jest zdrowym, to nic nie przepisuja.

Tak jak napisalam sprobuj brac w czasie posilku lub zaraz po...sprawdz przez 2 dni jesli pomorze nie odstawiaj bo witaminy wazne.

No tak tak jak sie spodziewalam dal ci prochy ktore reklamuja i przepisuja kazdemu...
Nowy produkt poprostu

Znajdz info o Centrum Materna zelaza 50 mg bo w tym twoim 60 mg albo Prenatal Classic tez ma 60 mg a Prenatal Complex (zelaza 60 mg) ma dodatkowo imbir, żurawinę i olejek miętowy co pomaga w

• nudnościach
  • problemach z trawieniem
  • nawracającymi dolegliwościami ze strony układu moczowego

Ale i tak mysle ze byc moze za duza dawka zelaza jest wez o 10 mg mniej

Ostatnia edycja:
reklama
Prenatal Classic

MOŻLIWE SKUTKI UBOCZNE:
Ze względu na wysoką zawartość żelaza sporadycznie mogą wystąpić objawy niepożądane ze strony przewodu pokarmowego, takie jak nudności, zaparcia lub biegunki. Nie należy stosować łącznie z innymi preparatami zawierającymi witaminy A i D.

Prenatal Complex

MOŻLIWE SKUTKI UBOCZNE:
Ze względu na wysoką zawartość żelaza sporadycznie mogą wystąpić objawy niepożądane ze strony przewodu pokarmowego, takie jak nudności, zaparcia lub biegunki. Nie należy stosować łącznie z innymi preparatami zawierającymi witaminy A i D.

Centrum Materna

Brak skutkow ubocznych

Elevit

MOŻLIWE SKUTKI UBOCZNE:
W początkowym okresie stosowania rzadko obserwowano przemijające zaburzenia żołądkowo-jelitowe (m.in. zaparcia).

TO CHYBA NAM SIĘ PRZYDA

http://www.doz.pl/leki/ ENCYKLOPEDIA LEKÓW i DODATKOWO MOŻNA ZNALEŹĆ LEKARZA ZE SWOJEJ OKOLICY

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry