Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj Madzia w ustawieniach z lewej strony masz Edytuj sygnature wklejasz tam cały kod i klikasz zapisz

. W zwiążku z tym , i że nie jem moja dieta narazie jest mało urozmaicona usłyszałm ostatnio, ze dziecko mozę być podatne na alergie w związku z tym, że spożywam tyle nabiału???? czy to prawda???
madziu431- wiesz dzięki za poradę z tym mlekiem, ale ja poprostu nie lubię mleka, uwielbiam jogurty, sery itp, ale od mleka mnie poprostu zbiera na wymioty, i nie dzieje się tak tylko w ciąży, już wcześniej czułam wstręt! Więc pozostaje mi chyba nocne oglądanie tv
no cóż!!!
A właśnie dziewczyny mam pytanko: teraz nie mogę patrzeć na kiełabsę, szynki poprostu po nich robi mi się nie dobrze. Wieć codziennie wcinam kanapki z dżemem, serem , pastą jajeczną- jakoś tylko na te rzeczy mój organizm reaguje dobrze, bo po wszelkich smażonych rzeczach, owocach,warzywach i kiłbaskach wymioty murowane. W zwiążku z tym , i że nie jem moja dieta narazie jest mało urozmaicona usłyszałm ostatnio, ze dziecko mozę być podatne na alergie w związku z tym, że spożywam tyle nabiału???? czy to prawda???
![]()

a mój organizm wariuje, już drugi raz miałam pseudo zasłabnięcie:-(, uczucie ciepła zimna na przemian, nogi jak z waty i ból brzuszka sygnalizujący że trzeba szybko do wc, wypróżnienie i troszkę lepiej, gorzej że dziś złapało mnie w centrum handlowym jak byłam na zakupach, dobrze o tyle że już czekałam na męża
Ostatnio miałam tak przed długim weekendem, gorzej niż dziś ale na szczęście w domu
No mówię Wam, masakra!

Dziewczyny wspolczuje tych zaslabniec, ale niedlugo bedzie lepiej
A glupimy gadkami wariatek, ktore twierdza, ze miec dzieci to przezytek, bym sie nie przejmowala, bo tak zachowuja sie tylko zazdrosnice, wiec olac to
Oczywiscie gratuluje tym, ktore juz znaja plec, ciekawe, kiedy ja sie dowiem