reklama

Mamy majowe 2009

Magdusiu kochana.......
Nie wiem, co mam Ci napisać... tak mi potwornie przykro. Siedzę przed tym głupim komputerem i łzy mi lecą po twarzy.....

Jesteś dzielną kobietką i masz cudną córeczkę. I życzę Ci z całego, całego serca, żeby ten ból minął......
Ja też przez to przeszłam i wiem, co teraz czujesz.
Kochanie...... po prostu...... trzymaj się.

reklama
Madziu kochana, czytając twe słowa łzy płyną po policzku, nie wiam co Ci kochana napisać , zostaje w sercu ból i żal. Kochana trzymaj się ,wiem to są słowa w tej chwili puste ale myślami jestem z Tobą. Dbaj o siebie i o swoją Julcie. Buziaki kochana.

Magda ...strasznie mi przykro...nie mam slow na pocieszenie,nie da sie pocieszyc,wiem...tez to przezlam,ale jestes w tej leprzej sytuacji ze masz corcie!!! masz dla kogo zyc!!!! masz kogo kochac!!! i masz aniolka ktory zawsze bedzie czowal nad wami...pamietaj ze nie jestes sama!!!
trzymam kciuki zeby jakos ta sytacja "znormalniala" i zebys nauczyla sie z tym zyc...
to bardzo wazne, ale pamietaj, nie jestes sama....

powodzenia...

Madziu tak strasznie mi przykro nie potrafie znalezc slow pocieszenia..... trzymaj sie kochana i napewno Julenka bedzie miala jeszcze braciszka bede sie o to modlic:-(

Magduniu, poryczalam sie... Nie ma slow by pomoc Ci przejsc przez to. Mam nadzieje, ze Twoja rodzina jest przy Tobie. Trzymaj sie kochana, wyplacz w ramionach meza lub mamy, a my bedziemy z Toba emocjonalnie. Nie opuszczaj nas i pisz co u Ciebie, moze wkrotce napiszesz nam kolejna piekna wiadomosc, o slicznej fasolce, ktora zamieszka w Tobie.
[*] dla Twojego aniolka...

Madziu, bardzo mi przykro
[*]. To jest jedna z nagorszych wiadomości jakie może usłyszeć mama, rodzice. Łączę się z Tobą i Twoją rodziną w bólu. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry