reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu....oby Filipek szybko zapomnial ze go boli.....:tak::tak::tak:

A ja sie chcialam pochwalic ze mamy pierwsze dwa zabalki....tzn. Alicja ma dwie jedyneczki dolne.....:-):-):-):-):-):-)

reklama
Hej Kochane. Dawno mnie nie było i pewnie długo nie będzie ale mam strasznie dużo na głowie :-(nie mam pojęcia co u was ale nie jestem w stanie tego teraz nadrobić :-( od grudnia idę na urlop i obiecuje nadgonić i częściej zaglądać :zawstydzona/y: Chciałam tylko o sobie przypomnieć i uciekam niestety. Dziś jadę na badanie glukozy ( w końcu) bo ostatnio 2 godz. po obiedzie miałam 185:szok: wiec nie jest za ciekawie :-( Ale najważniejsze że z Guciem wszystko dobrze :tak: jak tylko znajdę więcej czasu to napisze :tak: Buziaki dla wszystkich moich kochanych majówek !!!

Kurczę, malinka ... ja też jeszcze nie zrobiłam tego badania :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie jest to może jakiś "zachód" ale i tak trudno się zebrać i pójść :sorry:
Chyba powinnam.

Czasami zmierzę sobie cukier taty glukometrem i jest tak samo jak w ciąży, po kawałku ciasta drożdżowego po godzinie mam prawie ponad normę :zawstydzona/y:

Koniecznie się odezwij jak już będziesz miała wyniki

Mamamatysia....dziekujemy......no Amelcia tez ciezko pracuje nad zabkami..:-D;-).....obie sa ostatnio bardzo marudne....wiec Ameliapewnie wkrotce choc ona to wszystko "robi druga".....:sorry:

Moniqsan....dzieki....mordke w sygnaturze juz zmienilam.....a jak dumnie to robilam...:-D:-D:-D.....
A Lili wyzna sie zabalki...moze nawet nie bedziesz wiedziec kiedy.....zreszta ona ma jeszcze czas.....:tak:

Coc powiem Wam ze coreczka Ladygab ma juz 6 zabkow...:szok::tak:

Bozesz...jakie one sa dzis nie dozniesienia....normalnie caly czas jecza...a maz wlasnie do pracy wyszedl...:-(:-(

Moniqsan miaIam sie kiedyś zapytać,tak z czystej ciekawosci- w którym szpitaIu rodziIas?:cool2:
JoIu gratuIuje zabków.:tak::tak:
My mamy dwa aIe ciage stoją w miejscu,wcaIe nie rosną:eek:-dziwne.
Biedny FiIipcio,pewnie będzie go boIaIo po zabiegu.Ja nie mogę patrzec jak takie brzdące cierpią.Tomusiowi zaraz bym zapodaIa coś przeciwboIowego.

Kochnane Ciocie, już wiem, dlaczego w naszym domku jest potworek. Izie dziś wyszedł 5-ty ząbek, a na dwa kolejne nie trzeba będzie długo czekać... trzymajcie za mnie kciuki, bo od tego wszystkiego głowa mała. A i zakupiliśmy dla Izy Mirki takie cudo: szczoteczka

Moniqsan miaIam sie kiedyś zapytać,tak z czystej ciekawosci- w którym szpitaIu rodziIas?:cool2:

W Św. Rodziny, na Madalińskiego :tak:

Słuchajcie, w ciągu pół godzony dziecko mi się zmieniło o 180 stopni.
Wzięłam ją na kolanka, bawię się z nią, a ta zaczyna:

etia etia etia
tia tia tia
enia enia enia
beń beń beń
nie nie
nia nia nia
tie tie tie

... piszę na żywca bo cały czas dogaduje :tak:
Wcześniej tylko piszczała, "prukała" no i mamamamama

Ale jaja :-D

Szoda że M nie słyszał tego tia tia tia

Kochnane Ciocie, już wiem, dlaczego w naszym domku jest potworek. Izie dziś wyszedł 5-ty ząbek, a na dwa kolejne nie trzeba będzie długo czekać... trzymajcie za mnie kciuki, bo od tego wszystkiego głowa mała. A i zakupiliśmy dla Izy Mirki takie cudo: szczoteczka

Wow, tsarina, to niesamowite. Tyle ząbków ... :-)
A ta szczoteczka ... hmmm... nie wiem jak wam, ale mnie się z jednym kojarzy :rofl2::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry