Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulujemy Aluni:-)!Teraz tylko czekać na Amelkę;-)A ja sie chcialam pochwalic ze mamy pierwsze dwa zabalki....tzn. Alicja ma dwie jedyneczki dolne.....:-):-):-):-):-):-)
Kasiu....oby Filipek szybko zapomnial ze go boli.....
A ja sie chcialam pochwalic ze mamy pierwsze dwa zabalki....tzn. Alicja ma dwie jedyneczki dolne.....:-):-):-):-):-):-)

Hej Kochane. Dawno mnie nie było i pewnie długo nie będzie ale mam strasznie dużo na głowie :-(nie mam pojęcia co u was ale nie jestem w stanie tego teraz nadrobić :-( od grudnia idę na urlop i obiecuje nadgonić i częściej zaglądaćChciałam tylko o sobie przypomnieć i uciekam niestety. Dziś jadę na badanie glukozy ( w końcu) bo ostatnio 2 godz. po obiedzie miałam 185
wiec nie jest za ciekawie :-( Ale najważniejsze że z Guciem wszystko dobrze
jak tylko znajdę więcej czasu to napisze
Buziaki dla wszystkich moich kochanych majówek !!!

;-).....obie sa ostatnio bardzo marudne....wiec Ameliapewnie wkrotce choc ona to wszystko "robi druga".....

.....

-dziwne.Moniqsan miaIam sie kiedyś zapytać,tak z czystej ciekawosci- w którym szpitaIu rodziIas?![]()

Kochnane Ciocie, już wiem, dlaczego w naszym domku jest potworek. Izie dziś wyszedł 5-ty ząbek, a na dwa kolejne nie trzeba będzie długo czekać... trzymajcie za mnie kciuki, bo od tego wszystkiego głowa mała. A i zakupiliśmy dla Izy Mirki takie cudo: szczoteczka