Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wstałam o 11. Karmienie małej o 8 i dalej spanko 
No bo jak to nazwać 
ech fajnie że dziadkowie są tak za wnusią ... a drudzy dziadkowie (rodzice męża) też mają takie fajne relacje z Lilianką?
a miałam ci się już dawno zapytać... wiem że twój mąż lata na samolotach, ale w jakim konkretnie celu? przwozi towar, osoby czy coś innego? (jeśli już o tym pisałaś to wielkie soooorki ale mi umknęło)

Moniq, jak ci idą porządki??
Bo ja to od godziny wybieram się pod prysznic i jakoś trafić nie mogę.A też sobie obiecałam że ogarnę nasze burdello.
![]()

witojcie
dziewuszki podziwiam Was skad wy bierzecie tyle sily i czasu zeby tyle klikac na forum pozadroscicnawet nie jestem w stanie przeczytac waszych poprzednich postow. Wasze dzieciaczki sa slodkie, ale moj macius uwielbia blizniaczki a w corce moniqsan liliance (on myli i mowi roza bo lilia to tez kwiatuszek tak mi tlumaczy jego pomylki)jest zakochany
i powiedzial ze lozeczko jego siostry(ale na razie planujemy powiekszenie rodziny) lozeczko moze stac u nieg w pokoju pod warunkiem ze beda to albo blizniaki albo wygladac jak roza (czyt. lilianka) a wiec dziewuszki macie jakies przepisy jak sie robi takie dzieci ??
pozdrawiam

Tatusiowej dumy nigdy za mało :-)
Także może dla Was Różą pozostać