reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan wstawie dzisiaj albo jutro wkoncu zdjecia wiec ocenimy czy pasuja do siebie :) no coz moze rodzina zostyaniemy. miedzy lilianka a m bedzie ok 8 lat roznicy to mam nadzieje ze nie bedzie dla was problemem :);-)

No wiesz ... w tej kwestii to akurat ciężko byłoby mi dyskutować ... Mój mąż jest starszy ode mnie o 10 lat, do tego ja z marca, on z grudnia więc prawie 11 :rofl2: Może Lilia Róża (będę teraz ją nazywać jak tsarina swoją Izę Mirę :-D) pociągnie tradycję po mamusi i tatusiu :rolleyes2:

reklama
a pffff...nikt ze mną wczoraj toastu nie wzniósł :frown:

ja chciałam Kubusiowi złożyć najlepsze życzenia...Kubusiu drogi , dajże się w końcu wyspać tej Twojej mamie bo szkoda nam kobity :-D
Buziolki od cioci Confi i piatka od Damianka

a tak w ogóle musze wam cos napisac
moje dziecko dzis samo usiadło....a wiecie jak? Z pozycji na brzuchu :szok::-)
a oto cały proces ktory spiesznie zarejestrowałam :-D:-D:-D
bfnkso.jpg

34dfl3r.jpg

euk0gz.jpg

i efekt finalny, który trwał całe 15 sekund :-D
taa daaam
zjba8n.jpg

a tak w ogóle to wybaczcie ze wszystkim nie odpisze ale nie dam rady :-p:-p:-p

a tak serio to zaraz będe miała gości ...odezwę się wieczorem :sorry:;-)

Witajcie Kochane

no prosze forumowe parowanie c.d.;-):-D:-D:-D

Tikanis - Kochana - Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i jego dumnych, szcześliwych Rodzicow z okazji ukończenia pól roczku!!! Oby jego wychowywanie zawsze toczyło się po Twojej myśli (czyt. przesypiał pięknie nocki i nie marudził), oby był zdrowiutki i dostarczał Wam jeszcze większej radości:-):-):-)!!!
A wiesz, że ja mam jeszcze Twojego sms-a w telefonie (po porodzie Kubulka, no i po narodzinach Jagi):tak::-D?

Moja Jagucha jutro kończy pół roczku - szok jak ten czas zleciał...

a ja nadal jestem pożarta z M... normalnie nie mam juz siły na tego faceta:no::no::no:... jakos tak wczoraj zsumowałam calokształt naszego zwiazku, podliczylam pomoc przy wychowywaniu Jagódki (dlatego wczoraj robił ta popisówke z karmieniem i bezsilną próbą usypiania, a dzisiaj nawet zabral ją na spacer...) i... nie mam rewelacyjnych wyników:no::-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
agus glowa do gory, niestety w mojej rodzinie tez mam taki przypadek tylko tam jest 2 dzieci 6 i 9 latek i on siedzi na kanapie ... to jest typowy prxyklasd lenia. a przy dzieciach nic nie zrobi i nie robil.Agus pamietaj ze rozmowa jest najwazniejsza powiedz mu ze potzrebujesz pomocy, ze bez jego wsparcia sobie rady nie dasz(oczywiscie ze dasz i dajesz sobie super rade)

ela - wiesz On pomaga przy Jagodzi.. Ale dziennie to tej pomocy jest z 30 minut w polocie do godziny. I oczywiście musze mu wprost powiedzieć co ma zrobic..
Po prostu MY sami sie od siebie oddalamy...

Aga u mnie jest podobnie zawsze muszę powiedzieć co ma zrobić bo niby z kąt on ma wiedzieć :wściekła/y:a jak już coś zrobi to oczekuje fanfarów i podziękowań a mi niby to kto dziękują np. dzisiaj on rano wstał do małego jest na chorobowym niech wstaje oczywiście pół godziny i mnie budzi bo ile można się zajmować dzieckiem:sorry:i co dziecko przelane po nocy a on nie przebrał bo skąd miał wiedzieć przecież mu nie powiedziałam wrrrrr:no:

reklama
Hej mamusie, nie odzywałam się parę dni, a nawet nikt o mnie nie zapytał ani nie zatęsknił buuuu :-(:-(:-(. Miałam do nadrobienia 50 stron :szok:, oczywiscie wszytskie przeczytałam, ale nie jestem w stanie odpisać każdej z was, sorki :sorry:
U nas ogólnie super, małej się buzia nie zamyka, spiewa nam i gada całymi dniami, az dziś chwyciłam kom. i nagrałam ją, muszę zgrać fimik i wkleje wam w odpowiednim watku. Ogólnie w środe wracam do pracy, smutno mi strasznie z tego powodu..... no ale cóż trzeba jakoś to przeżyć, tylko wydaje mi się, że ja bedę to gorzej znosić niż moja córcia :-(

TIKANIS MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA KUBUSIA

jola466- zdjecie smiejących się dziewczynek poprostu rewelacja :-D

confi- kochana twój Damianek to mały spryciulek naprawdę, super gratulacje za takiego małego zdolnieszka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry