Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Damianek zaskakuje Was chyba każdego dnia. Sprytny z niego chłopczyk, Dami i Maja m&m's prześcigneli już chyba wszystkie majowe dzieciaczki. Gratuluję synka
;-)
szok
Jakieś chorobsko mnie rozkłada, źle się czuję, nie mam na nic siły.. 
A Moja Niunia uderzyła się w główkę, bo siedziała i tatuś ją "pilnował" i niewiadomo kiedy przewróciła się.. ehh szkoda gadać.. 

No, ale Damian jest the best. Nie pomijajac m&m'sowej Majeczki.
K A T A S T R O F A! Kiedys jadla jak na poczatku ugotowalam, a teraz gardzi 

Stara, a glupia! Pfffffffffffff!
Ostatnio jak jej sie zlamal jeden, to skonczylo sie na 10 do poprawki i jeszcze "Bys mi jakos ladnie pomalowala". 
A u nas spacerowka tez jest bardzo fajna. Julka teraz potrafi pospac nawet 2 godz. No i najwazniejsze, ze nie marudzi. Nie jest tak, jak kiedys, ze wracalam do domu z Julka na rekach, bo po pobudce byl ryk. Nie placz, nie nie... Poprostu ryk syreny! A teraz na luzaku panna sobie wyglada, popatrzy, a jak sie znudzi to przysnie. W jakichs bardzo wyjatkowych sytuacjach bierzemy na rece, a tak poza to siedzi grzecznie.A zapomniałam dodać, że w sobotę złozylismy spacerówkę, mała była poprostu zachwyconajadła o 11 poszlismy na spacer tak sie rozgladała ze dopiero 0 14.30 przypomniało jej się że jest głodna
![]()

:-(

i śpi. 
. I najbardziej mnie wkurza to, że wziąłby ruszył tyłek podzielilibyśmy się robotą i oboje o 21 moglibysmy leżeć w łóżku i spać. To nie, ja tu zasuwam, dwoje się i troję
. a potem on mi wali jaki to jest zmęczony
. NO ja nie mogę co z facetami jest??!! gdyby nie my to by wyginęli!!!!