Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ludzie i Ludzie dajcie spokój![]()

Wiele, wiele szczęśliwych chwil razem i oczywiście dużo zdrówka.

Mam nadzieję, że zajrze jeszcze dziś i poczytam, co nowego od czwartku się u Was wydarzyło;-)
od czwartku? to do nadrabiania weź sobie dużą kawę, coś do przegryzienia i zapowiedz w domu, że do zywych wracasz rano... ja tu wpadam dwa razy dziennie niby a i tak czasem mam po 10str do poczytania

Popieram .Zastanawiam się również po co założyłas watek pt. Księga sprawdzonych przepisów.......Załozyłaś watek ,sciągnełaś parę przepisow z poradnika(mam taki z identycznymi przepisami) i tyIe cie widziano.Jaki w tym był ceI nie wiem.IMAGINATION wybacz ale muszę cię o to zapytać.
Wogóle się tu na wątku majówek nie udzielasz. Z tego co wiem to swoje znajome
masz głównie na zamkniętym i bliższe kontakty utrzymujesz z koleżankami z
wątku zamkniętego. Nie wiesz o Nas za dużo ani o naszych Maluszkach, dla nas też
jesteś raczej obcą osobą (tak wiem że pisałaś tu w ciąży i część dziewczyn cię zna, ale to już było dawno) więc
wytłumacz mi proszę, po co raz na 2 miesiące wpadasz tu i zamieszczasz masę zdjęć
Tomusia?
taki był w tym cel, by KAŻDA mamusia dodała jakiś sprawdzony przez siebie przepis. Ale jak widać, 99,9% mamus woli kupowac gotowe niz samemu ugotować swojemu dzieckuPopieram .Zastanawiam się również po co założyłas watek pt. Księga sprawdzonych przepisów.......Załozyłaś watek ,sciągnełaś parę przepisow z poradnika(mam taki z identycznymi przepisami) i tyIe cie widziano.Jaki w tym był ceI nie wiem.

Popieram .Zastanawiam się również po co założyłas watek pt. Księga sprawdzonych przepisów.......Załozyłaś watek ,sciągnełaś parę przepisow z poradnika(mam taki z identycznymi przepisami) i tyIe cie widziano.Jaki w tym był ceI nie wiem.

Ja tak zrobiłam.Kubas kawy, papierosek i nadrabianko. Musze przyznać,że miło sie nadrabia. Mało która książka mnie tak wciąga jak nasza forumowa teIenoweIa.:-)od czwartku? to do nadrabiania weź sobie dużą kawę, coś do przegryzienia i zapowiedz w domu, że do zywych wracasz rano... ja tu wpadam dwa razy dziennie niby a i tak czasem mam po 10str do poczytania