Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taki był w tym cel, by KAŻDA mamusia dodała jakiś sprawdzony przez siebie przepis. Ale jak widać, 99,9% mamus woli kupowac gotowe niz samemu ugotować swojemu dziecku
A skoro nie jestem tu mile widziana, to zegnam... Niech moderator wywali moje posty, bo po co ma razić kogos w oczy![]()
Nie rządzę się, jeśli to miałaś na myśli. A jeśli naprawdę komuś nie pasuje moja obecność tutaj, to albo niech nie czyta moich postów, albo jak sobie życzycie - zniknę.Po co założyłas wątek na ogóInym jeśIi sie na nim nie udzieIasz?Na zamkniętym mają już ciebie przesyt i chcesz tu poszpącić?
Poza tym chyba dzisiaj rano nadrobiłam 8 ponad stron, wiec sie odwalcie

Dziewczyny troche mnie dziwia wasze pretensje do imagination wszystkie nowe majowki przyjmujecie do siebie jak najbardziej(z czego sie ciesze bo i ja skorzystalam),a tu takie zlosliwosci.
Troche glupio to wyglada ale to moje zdanie![]()
Wiecie co ona wyprawia,na czworaka w lozeczku i glowa o szczebelki,jak byczek Fernando

. Czy to jest normalne???? Glowa cala czerwona a ona sie cieszy
Mam ochraniacze ale to i tak nic nie daje,na macie na podlodze tez od czasu do czasu glowa w mate
Czy Wasze dzieci tez tak robia czy ta moja to taki ewenement,szczerze jestem troche przerazona bo to niebezpieczne

Nie rządzę się, jeśli to miałaś na myśli. A jeśli naprawdę komuś nie pasuje moja obecność tutaj, to albo niech nie czyta moich postów, albo jak sobie życzycie - zniknę.
Tsarina, masz racje, to nie wątek na wytykaniePoza tym chyba dzisiaj rano nadrobiłam 8 ponad stron, wiec sie odwalcie
![]()