reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A teraz my (mam nadzieję że reszta mam się ze mną zgadza) prosimy ładnie NASZĄ obiektywną moderatorkę o przeniesienie całego sporu (począwszy od kiluturalnego pytania m&m'a) na wątek główny, tak by na zdjęciach pozostały zdjęcia i to co ich bezpośrednio dotyczy :tak:

ja nie widzę nic złego w tym że kulturalnie zwróciłam wam uwagę.
zrobiła to Bestyja i jest ok:tak::tak:
tak jak słusznie napisała:

Na BB istnieje także funkcja "ignoruj" bardzo przydatna wtedy gdy ktoś działa nam na nerwy.
Może czasem lepiej jej użyć niż napisać o jedno słowo za dużo i popsuć nastrój innym współużytkowniczkom a siebie narazić na punkty karne.

co odnosi się do wyskakujących znienacka postów Imagination

Moniqsan, przebiłas Confi.:-DWiesz o co mi chodzi?

Mam nadzieję że godnie reprezentowałam naszą miłościwie nam wredującą Królową :-D:-D:-D
Ale nie, tak serio, to nie mogę się pogodzić z tym, że jej nie było.

A sheeppy... Ty widzę dalej nie rozumiesz o co się tak zapieniłyśmy. Urządziłaś sobie samowolkę, skasowałaś wszystko jak leci, mimo że właśnie za chwilę posty miały być przeniesione na wątek główny. Skończyło się jak skończyło i jak widać miałyśmy trochę racji skoro posty powróciły.

A to że Ty, ankzoc, Bestyja zwracałyście uwagę na niezaśmiecanie wątka to zupełnie inna sprawa. Z tym nikt nie dyskutował

o matko a cóz tu się dzieje??? :szok::szok::szok:
wystarczy was na chwilkę z oczu spuścić a już szalejecie...oj wy wariatki :-D

pozwólcie iż jako prowodyrka zaistniałej dyskusji nie będę wnikac w jej dalsze szczegóły ponieważ chyba już wszystko zostało powiedziane, szkoda tylko ze główna odbiorczyni apelu nie zrozumiała go. No cóż umiejętnośc czytania ze zrozumieniem czasami przerasta możliwości co niektórych no i mnie jest przykro ponieważ głównym założeniem owego apelu było przypomnienie koleżance Imagination o tym ze poza jej synem istnieje jeszcze świat i ten świat czasem ma ochotę pogadać a nie w kółko oglądac zdjecia na przemian z filmami (notabene , na których niewiele się dzieje poza tym ze leży sobie dziecko i gaworzy)
Ale skoro koleżanka Imagination się obraziła to cóż , pozostaje mi życzyć jej wszystkiego dobrego i miłego życia w swoim małym ciasnym światku i miłego pięlęgnowania swojego nieco podrosnietego ego.

a osobnego posta przeznaczam na zyczenia dla mojej slicznej synowej Jagódki, rośnij zdrowo dziewczyneczko i dawaj wiele radości swoim rodzicom ,ładnie przesypiaj nocki i jedz wszystko co mamusia poda . Duuuużo buziaków i mam nadzieję do zobaczenia już latem:-):tak:

312y1cn.jpg

Przed chwilka wrocilismy od lekarza....dziewczyny dostaly skierowanie na badanie kalu pod wzgledem kilku bakteri a takze na krew no i Alicja dostala cos na jezyczek bo ma na nim taka czerwona plame...to nie plesniawki.....

Lekarz kazal mi wrocic do podawania glutenu...no i podejrzewa ze dziewczyny zarazily sie jakas bakteria a jezeli to nie to to poprostu uklad pokarmowy nie jest jeszcze w pelni "dojrzaly".....no zobaczymy...jutro mam podrzucic probki....

Kurczę mam nadzieję,ze wszystko będzie ok. MowiI Iekarz jaka to może byc bakteria i skad dziewczyny mogIy ją podIapac?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry