reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam Klub AA i resztę

Parę dni mnie nie było, a tu się dzije.
U mnie w domku też się działo. Julek mi spadł z łóżka, mój mąż chory. Dobrze, że nie na grypę A :)

Aha życzenia:

Wszystkiego najlepszego dla Jagódki. Zdrówka, szczęścia i radości życzy ciotka Ewelina i Julek.

witam, ja tez juz jestem, maly wykapny zasnal ciekaw sowja droga na jak dlugo.. oby nie powtorzyl sie horror z wczoraj ze od 23 praktycznie nie spal.. a kysz kysz...
a ja mam wodke limonkowa.. najlepiej se chlasnac i spac cala nocke tym bardziej ze maz ma jutro wolne to niech wstaje do malego.. hehehehe:-D

i chlup w ten glupi dziub jak to mowia.. hehehe a jutro do roboty..

a ja musze sie pozeganc chyba a tak dobrze sie zapowiadalo ,, wypijta za mnie i zrozumcie mnie,, ciezkie nocki mam z moim kuba wiec zaraz ide sie kapac a pozniej jszcze cosik obejrze dla relaksu i ok 21.30 ide spac.. moze uda mi sie przespac choc godzinke zanim moj marudniks ie obudzi.. trzymajta kciukasy zeby obudzil sie tylko raz .. a mamausia z tatusiem sobie pospali choc jedna nocke.. plis :///:confused2:

witam, ja tez juz jestem, maly wykapny zasnal ciekaw sowja droga na jak dlugo.. oby nie powtorzyl sie horror z wczoraj ze od 23 praktycznie nie spal.. a kysz kysz...
a ja mam wodke limonkowa.. najlepiej se chlasnac i spac cala nocke tym bardziej ze maz ma jutro wolne to niech wstaje do malego.. hehehehe:-D

i chlup w ten glupi dziub jak to mowia.. hehehe a jutro do roboty..
Mam nadzieje że Puchatek da ci dzisiaj pospać.Powiedz,że ciocie z BB go ładnie proszą;-) bo chcą z mamusia pogadać.
nie, żebym marudziła, ale w takim tempie, to ja sie nawale, zanim obrady zaczniemy na dobre!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
tikanis - kciuki zaciśnięte:-);-)!!! A ja w formie buntu dzisiaj nawet łóżeczka nie przyciagam do naszego łoża jak codzień (Jagoda w łóżku to najlepsza antykoncepcja, hahaha):-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry