Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nadal bez goraczki ale zapalenie jest widoczne na zdjęciach myslcie że to może być grypa bo ona na płuca schodzi ale bez goraczki troche się obawiam co o tym sądzicie?Dziewczyny coś wam powiem moja szefowa i szef w tamtym tygodniu się rozchorowali wygladało to na przeziębienie zero gorączki katar kaszel osłabienie w poniedzialek poszli do lekarza bo nie przechodzilo co się okazało zapalenie płuc obojenadal bez goraczki ale zapalenie jest widoczne na zdjęciach myslcie że to może być grypa bo ona na płuca schodzi ale bez goraczki troche się obawiam co o tym sądzicie?

Kurcze oby nie ale nieciekawie wyglada. Ten brak goraczki jest zastanawiajacy 
Jola a robiłaś już to badanie kupki hmm nie wiem co Ci poradzić biedna ta Amelka:-(
Kamilek ostatnio mi zwymiotował bo ciastkach tych ryżowych

dzień dobry Majówweczki!
Jolu kochana, biedna Amelia, a wyniki już macie?
My mieliśmy ciężką noc... Za radą moniqsan mierzyłam temperaturę Gabie mniej więcej co godzinkę. Około północy gorączka doszła do 39,9 w pupie... Nie podałam jej nic, rozebrałam do pieluchy, zrobiłam chłodny okład na kark i nóżki. Po godzince temperatura spadła do 38 i Gaba zasnęła spokojnie. Budziła się ale bez jakiegoś wrzasku i tak spałyśmy do 10. Teraz nie ma gorączki, został lekki katar i trochę pokasłuje. Jestem z niej dumna, że sama sobie poradziła! :-)

...ja jak Amelia miala tem w pupie 40.4 stopni to normalnie niewiedzialam juz co robic...zwlaszcza ze po syropku nie spadala a jak spadala to tylko do 39.8.....Witajcie
Jolu,biedna Amelia,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze wyniki beda w porzadku:-)![]()
A u nas dzisiaj strasznie marudny dzien,nie wiem co sie znow dzieje,moze kolejny skok rozwojowy![]()
.
Ja tam nie zamierzam przy drugim dziecku planować płećkto ma być to będzie. Choć słyszałam o tym. Pewnie jakbym miała dziewczynkę to chciałabym mieć drugiego chłopca (bo cała rodzina by naciskała
).
.
Jola- Biedna ta Twoja Amelia.
Wiem, coś o tym bo mój Miłoszek tez miał taki okres, ze wymiotował, nawet o tym pisałam, ale jakoś żadna mi nie odpisaławidocznie za mało efektownie to opisałam.
U niego samo przeszło, choć czasami zdarza mu sie. Pytałam o to lekarza, ale nie umiał nic sensownego powiedzieć. Mówił coś o zwęzeniu odźwiernika, na szczeście przeszło.

Jolu biedna Amelka...oby się szybciuko okazało jaka jest przyczyna i by się dziewczyneczka nie męczyła...
Ja zauważyłam ze Damian już praktycznie nie ulewa, tylko robi to jak się napije mojego mleka
My mamy szczepienie jutro ...ciekawa jestem wyników Damiana bo od dwóch miesięcy nie był wazony ani mierzony
a mam takie pytanie do dziewczyn, których dzieciaczki miał już szcepienie wzwB, jakie reakcje? czy coś sie dzieje po tym szczepieniu? jakaś gorączka , marudzenie?

Aha
no i Jolu strasznie mi przykro z powodu Amelki. Pisz co i jak.
:-):-):-)!!! Buziaki od Cioci Agi i Jagodzianki :****
:
:-):-):-)
... Dobrze, ze Tobie nic się nie przypałętało... Uważaj na siebie!!!

!!!

??