reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Oj rece mi opadaja bo wlasnie po kaszce Ala zwymiotowala......:-(:-(:-(

kurcze jolu :huh: Co za dziadostwo się przyplątało? trochę to niepokojące, że tak często się te wymioty powtarzają ... Trzymam kciuki, żeby okazało się że po prostu akurat tak się skumulowało :sorry:

Confi, wow, fajnego masz szefa. Niezłe stresy Ci funduje. Pokaż nam swoje dzieło. Napiszemy petycję, że nie miał racji :-D;-)

ooo kolejny półroczniaczek :-)
Ciocia Confi wraz z Damiankiem chciałaby złożyć naszemu forumowemu zębolkowi serdeczne życzenia dalszych tak ekspresowych postepów i całe mnóstwo uśmiechu i radości. :-):-):-)

Moniq a wiesz ze miałam dać foty tych bukietów by spytać co sądzicie? mam je w telefonie a nie mogę znaleźc kabla to fot nie będzie :-p. Mój szef natomiast jak zobaczył te kwiaty na żywo to przyznał ze sa ok...ja by troche się odegrać napomknełam ze fotograf słaby bo na aparat ( lustrzanka Nikon) nie mogłam zwalić winy :-D
Ja oddalam się na z góry upatrzone pozycje porządkować nasza niewielką przestrzeń zyciową. Kącik Damisia jest już pięknie wypucowany, pampersy ułożone od linijki i ogólnie ład i porządek. Nadmienię jeszcze ze mój syn właśnie zaczyna raczkować , co prawda jeszcze się potykając ale....

confi, wow! Wycałuj dziubaska! Zdolny chłopiec. Lili w pozycju na pieska "stoi" całymi dniami, buja się pród-tył, ale się jeszcze nie kapnęła że można się przemieścić :sorry:

aga, i ja trzymam kciuki za pomyślność rozmowy :tak:

Tsarina, a Twojej uzębionej pannicy życzę, żeby nigdy nie przyniosła wstydu rodzicom i nie zaczęła słuchać Britney Spears czy naszej królowej tylko jednej ... chociaż, z tą to nigdy nie wiadomo, anim Iza dorośnie to może być już def ;-) metalówą hihi

no wreszcie doczytalam do konca :-) w porywach ,to maly wola ,to maz mi przeszkadza bede zadowolona jak bedzie chodzil spowrotem do pracy a zwlaszcza na nocki bo teraz ma chorobowe tydzien:wściekła/y:

jola zdrowka zeby jak najszybciej wrocilo wszystko do normy.

mamstud ja bym juz tez spanikowala i dala syrop abo czopek

dla IZUNI buziloe i wszystkiego naj,ona ma najwiecej zebolkow na bb???

Tsarina, a Twojej uzębionej pannicy życzę, żeby nigdy nie przyniosła wstydu rodzicom i nie zaczęła słuchać Britney Spears czy naszej królowej tylko jednej ... chociaż, z tą to nigdy nie wiadomo, anim Iza dorośnie to może być już def ;-) metalówą hihi

hahahaha - sądząc po gustach muzycznych Rodziców - Izie nie grozi ani Pani B. Spears ani Pani Nergaldoda (no chyba, że w dużej przewadze pierwszego członu;-)):-D:-D:-D

dziewczynki - dziekuję za kciuki za moją pomyślną rozmowę (buziole Wam za to!!! )... Boje się troszkę - niby pojęcie mam (a chyba właśnie Ci co mają to się boją, bo na swoim temacie najbardziej można "pojechać")...ale nie wiem jak reszta uczestników - w sumie to stanowisko znam czysto teoretycznie (z lekką praktyką, bo aż 1,5 miesiąca pracowałam w geodezji (kartowałam mapy)).

Haa - a jakby sie udało, to moi szefowie pewnie "wyjdą z siebie", hihihi:-p:-p:-p

reklama
Martalis oj to mnie też pocieszyłaś z tym brakiem ząbków. W końcu Xavier starszy od Nataszki!

Aguś trzymam kciuki!!! I ucz się kobieto, ucz!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry