reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tikanis Kochana fajnie, że jednak - prawie - osiągnęłaś swój cel! A tym, że się popłakałaś to się nie przejmuj. Mi też często nerwy puszczają i mam z byle powodu łzy w oczach... Najważniejsze, że będziesz pracowała 3 dni w tygodniu. A Ty karmisz Kubusia piersią? Bo się troszkę pogubiłam już kto karmi, a kto nie...:-(

tikanis tyle razy miałam Ci napisać w sprawie Twojej pracy i za każdym razem coś mi przeszkodziło... dobrze, że masz te 24 godziny, a z płakaniem? Kobito, a która z nas nie płacze?

Tsarino wielkie buziole dla Izy Mirki od Cioci Agi i Zofika..dla Ciebie Mamusiu 666 litrów pifffa a dla Izy Mirki....;-) 0,666 l mleka....duzo słonka, zdrówka i zero próchnicy.

Tikanis - przynajmniej pokazałaś ze jesteś wrażliwa, zależy Ci na pracy i może ruszyłaś jego sumienie...

Ja wywaliłam kiedys inny numer...moja szefowa za cos mnie ochrzaniła a ja wziełam telefon i napisałam smsa w którym wyzalałam sie na nią ze jest okropna że mnie wkurza, że mam dosyc jej humorów...itp... i zamiast do Męza wysłałam do Szefowej....:szok::-D

reklama
:-)Witajcie wszystkie dziewczyny i majowe pociechy.Chciałam się przywitać po bardzo długiej przerwie.Wybaczcie ze nie bende się od razu udziela aktywnie ale mam sporo do nadrobienia.Mam nadzieje ze niektóre z was mnie pamietaja,ale widze rowniez osoby nie znane mi do tej pory.Wszystkich jednak pozdrawiam ,,,ufff,to na tyle jak na pierwsze wejscie.:sorry:
Tsarino buziaczki dla Izy Mirki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry