reklama

Mamy majowe 2009

Aga km ,rozbawiłaś mnie swoim postem .Barmanka a herbatkę popija:szok:
JoIu, dzieIna jesteś.Sami na obczyznie a na dodatek ciągIe coś .Dopiero zapomniałaś o operacji a znowu coś się przywIekło.

reklama
Barmanko....karmie je w pozycji pollezacej..jeszcze w lezaczkach...tak jakos mi wygodnie...wiec nie wiem.....juz sam glupieje....:no:
No a moj maz wlasnie wrocil z pracy po 15 godzinach...padniety...a ja jeszcze bardziej bo po takim dniu jak dzis mialam to tylko ryyyyyczec mi sie chce....:-(:-(

Moniko.....no niestety caly czas cos....do tego wszystkiego znow powrocila sprawa sadu i tego klijenta u ktorego pracowalismy z mezem i jest nam winny kase...bozzzesz takiego kretacza to ja nie zycze nikomu spotkac na swojej drodze...:no:......ach szkoda gadac...a ta kasa to prawie 5 tys funtow no i przydala by sie ..a zreszta co ja isze przydala....KUR...A...ciezko na nia pracowalismy.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.......ach narazie on znowu odwoluje sie do jakiegos wyzszego sadu....wiec znow czekanie......a cala sprawa ciagnie sie od zeszlego roku..od wrzesnia......:szok::szok:

Jolu
Tak na marginesie. Bakteria nie może być odmianą rotawirusa. Rotawirus jak sama nazwa mówi jest wirusem.
A nad zakażeniem bakteryjnym sama bym się zastanawiała.
Dlatego dobrze, że robisz badania :tak:

Moniqsan...zapomialam wczoraj wstawic foteczek.....specjalnie dla Ciebie do Twojego porterka.....:tak:

A dziewczyny...jak Moni pozwoli to tez prosze sie czestowac.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC02432.jpg
    DSC02432.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC02434.jpg
    DSC02434.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC02435.jpg
    DSC02435.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC02436.jpg
    DSC02436.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 48
korzystając z okazji, iż już wybiła północ - chciałabym (pierwsza!!!) złożyć życzenia dla dzisiejszych półroczniaków: Damianka (confi) i Wiktorka (owcy):-):-):-):-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Was - Kochane Chłopaczki - bądźcie grzeczni dla swoich Mamuś, pokażcie Tatusiom, kto jest największym mężczyzną Mamusi (i z kim sie nie zadziera;-):tak:), czarujcie laski na maxa swoim w miarę pojawiającym sie uzębieniem (Damianku Ty to wiesz... - tylko nie przeholuj mój Drogi!!!), dużo cudownych zabawek, no i ... szybkich tupotów małych stópek !!!

Confi, owca - coż Wam życzyć... Z pewnością - dużego wsparcia ze strony M w wychowywaniu pociech - co byście miały więcej czasu dla siebie (np. na BB;-)), przespanych nocek, no i jeszcze większej radości jaką Wam mogą sprawić Wasi Synkowie!!!

a to coś dla Chłopców:

2qipg8l.jpg

no i z dedykacją dla Damianka od Teściowej i Jagódki
;-):-D:-D:-D
oa11t0.jpg

Jola - ojjj zagrałaś troszke nie fair:wściekła/y::-p:-p:-p!!! ładnie to tak?? taki kulinarny cios "poniżej pasa" o godz. 00:30:sorry:??
PYCHOTA!!!!

normalnie chyba lodówkę zaraz nawiedzę:cool:...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry