Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a nuz spodobaloby mu sie tak bardzo ze zapragnalby dodatkowej parki, hihi;-):-)
No ale postaram sie choc pare zdan skrobnac od czasu do czasu. Baaardzo.....ja wogole to zawsze zapraszam do siebie...Stamford jest przepiekne i jest warte zobaczenia....
A lotniska sa w Londynie.....to jakas godzinka samochodem odemnie albo pociagiem bezposrednio z lotnisak w Stansted....

Jolus - no, no to bysmy zafundowaly Przemkowi prawdziwa szkole przezyciaa nuz spodobaloby mu sie tak bardzo ze zapragnalby dodatkowej parki, hihi;-):-)
A ja chyba musze znalezc wiecej czasu zeby byc z wami majowkami bardziej na bierzaco, bo przyznam sie ze juz calkiem wypadlam z obiegu. Ale wybaczcie mi bo wierzcie, ze z moja gromadka do kwadratu to czasami prawdziwy obled i czasu na wszystko brakujeNo ale postaram sie choc pare zdan skrobnac od czasu do czasu.
Weszlam dzis na zamkniete ale tam atmosfera napieta od sprzeczek i nieporozumien miedzy dziewczynami, a tu pogodnie a na dodatek jak smacznie!:-)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i jeszcze zycze samych slodkosci dla naszych namlodszych, polrocznych babli !!!;-)
..noz az palnelam go w glowke....
...no i nic nie napisalam.....

Zanim jednak sobie pójdę ...
jutro poszukam sobie lotów z tego Stansted![]()
Można tam gdzieś w Twojej okolicy jakoś przystępnie zamieszkać?
A jak Wy dostajecie się na lotnisko? Pytam o sytuację obecną, z dziewczynkami ?
No to się wkopałaś
Dla mnie podróż samolotem z decyzją ad hoc to żaden problem. Lubię tego typu emocje![]()